Road Racing 27.04.2018

Peetu Paavilaisen kilpailukausi jatkuu Valenciassa

Paavilaiselta murtui peukalo kolme viikkoa sitten, mutta mies ei usko sen haittaavan ajoa. Kuva: H43

Peetu Paavilaisen kilpailukausi jatkuu Espanjan Valenciassa ajettavassa European Talent-Cup:n kilpailulla. Kyseessä on sarjan toinen osakilpailu. Ensimmäisessä osakilpailussa Estorillissa Paavilainen sijoittui toisessa lähdössä kuudenneksi ja kaatui harmittavasti ensimmäisen lähdön kärjen tuntumasta.

Paavilaisen valmistautuminen kilpailuun on ollut hieman haasteellista, kun kolme viikkoa sitten Red Bull Rookies:n testeissä nuorukaiselta murtui peukalo kovavauhtisessa kolarissa.

– Sain kipsin kädestä pois maanantaina ja käsi on vahvasti teipattuna. Ei se paljon ajoa haittaa, vähän jarruissa muistuttaa mutta vapaat harjoitukset on mennyt ihan odotusten mukaisesti. Kertoo Paavilainen odottavaisena kuulumisia Valencian varikolta.

European talent-cup on osoittautunut tälläkin kaudella erittäin suosituksi ja tasokkaaksi kilpaluokaksi, jossa Euroopan parhaat juniorikuljettajat ottavat mittaa toisistaan ammattitiimien kalustolla. Valencian kilpailuun on ilmoittautunut yli viisikymmentä kuljettajaa.

Peetu Paavilainen kilpailee yli 50 kuljettajan kanssa European Talent Cupin sijoituksista Valenciassa. Kuva: H43

Lauantaina ajetaan aika-ajot alkaen 10:35 sekä 15:15. Sunnuntaina kilpailut ajetaan aikataulun mukaisesti 13:00 sekä 16:00. Ajat ovat Suomen aikaa.

Kilpailujen video- ja liveseurantalinkit sekä lisätietoja löytyy FIM-CEV sivuilta.

Teksti: Peetu Paavilaisen tiedotus

European Talent Cup starttaa Portugalista – Paavilainen ja Koskinen viivalle

Pulkkinen vastaan Paavilainen – Viikonloppuna luvassa kovaa jäätaistoa

Paavilainen näytti kansainvälistä vauhtia RR-kauden avauskisassa Helsingin Messukeskuksessa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing