Road Racing 04.08.2016

Peetu Paavilainen jatkaa mestaruuskamppailua Brands Hatchissä

14-vuotias Peetu Paavilainen on yksi Suomen lupaavimmista RR-nuorukaisista.

Ajo Motorsportin junioreita edustava 14-vuotias Peetu Paavilainen jatkaa ratamoottoripyöräilyn kansainvälisessä 250 JuniorCupissa kilpailemista viikonloppuna Brands Hatchin radalla Brittien saarilla.

Peetu Paavilaisen kausi on mennyt tiukassa sarjassa hienosti ja tällä hetkellä Helsinki Racing Cupin värejä edustavan nuorukaisen sijoitus on tasapistein toinen.

– Vauhti on ollut hyvällä tasolla ja kaikissa kisoissa ollaan taisteltu voitosta, lukuunottamatta yhtä keskeytystä, mutta kun maaliin tulee puoli tusinaa kuskia sekunnin sisään, niin kirveleviä tappioita on tullut muutama ja täysiä pisteitäkin pari kertaa, kertoo Paavilainen tiukasta alkukaudesta.

Kauden kilpailuista on ajettu hieman yli puolet. Sarjaa johtaa Brasilian Meikom Kawakami, toisen sijan Paavilaisen kanssa jakaa Hollannin Jefrey Buis, neljäntenä aivan kannoilla on Saksan Paul Fröde.

Vaikka Paavilaisen päätavoitteet ovatkin olleet tällä kaudella kansainvälisissä kisoissa, on hän ehtinyt Suomessakin kilpailla Botnian ja Kemoran RR-kisoissa ja Imtaralla Minisuper-kilpailussa. Nuorukainen tullaan näkemään vielä myös Suomen RR-kauden päätöskilpailussa Motoparkissa 3.-4. syyskuuta.

– Siellä ajetaan hieman Peetulle eksoottisemmalla kalustolla, joten tervetuloa kaikki kannustamaan ja moikkaamaan varikolle, Paavilaisen isä Petri arvoituksellisesti kertoo.

Pistetilanne.

Teksti ja kuva: Peetu Paavilaisen tiedotus

Paavilainen podiumille Snettertonissa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing