Cross Country 19.04.2019

Panssari CC:n infopaketti

Panssari CC avaa perinteisesti Cross Countryn SM-kauden. Kuva: Marko Vihriä

Perinteinen Panssari CC kilpaillaan kymmenettä kertaa lauantaina 27.4. Parolannummella.

Mobius SM Cross Country -sarjan ensimmäisen osakilpailun, Panssari CC SM X:n ilmoittautumisaika on päättynyt. Mukaan on ilmoittautunut 393 kilpailijaa. Suurimpana luokkana tänä vuonna on Harraste, johon on ilmoittautunut jopa 146 kuljettajaa!

Ilmoittautuneiden nimet sekä kilpailunumerot löytyvät Kalkun sivuilta: Kalkku.fi/kisa/?23/CC/19 sekä Motti-järjestelmästä.

Yleisö on tervetullut seuraamaan Panssari CC -kilpailua. Yleisöpysäköinnille on järjestetty paikalla opastus ja esimerkiksi vanhan sotilaskodin parkkialuetta voi käyttää. Huomioittehan, että Parolannummentie sekä muut alueelle johtavat tiet on pidettävä avoinna ja liikennöitävinä koko kilpailutapahtuman ajan.

Kilpailukeskuksesta löytyy kahvia sekä suolaista ja makeaa purtavaa. Tarjolla on mm. pyttipannua, makkaraa sekä kahvipullaa.

Yleisöllä on mahdollisuus seurata kilpailua helposti kisaradion kautta, jonka taajuus ilmoitetaan kilpailupaikalla sekä kilpailun verkkosivustolla.

Kilpailun järjestäjä haluaa muistuttaa, että kilpailun aikana kilpailureitillä liikkuminen on turvallisuussyistä kiellettyä. Lisäksi haluamme muistuttaa kaikkia koskevasta yleisestä auttamisvelvollisuudesta onnettomuustilanteessa – Sinäkin voit olla ensimmäisenä onnettomuuspaikalla ja sinun velvollisuutesi on auttaa kykyjesi mukaan sekä varoittaa muita. Ilmoita tilanteesta myös kilpailukeskukseen (040 745 9956) tai yleiseen hätänumeroon (112).

Miehittämättömien lennokkien (myös dronejen) käyttö on kilpailun aikana ehdottomasti kielletty, koska kilpailu järjestetään sotilasalueella.

Lisätietoa kilpailusta löytyy kilpailun sivustolta: Kamoke.fi/panssaricc/

Kilpailun aikataulu

Kello 9:00 Naiset ja Nuoret, kello 9:01 V60 ja Classic
Ajoaika: 1 tunti
Palkintojenjako kello 11:00
Ilmoittautuminen ja katsastus alkaen kello 7:00

Kello 10:30 Harraste
Ajoaika: 2 tuntia
Palkintojenjako kello 13:30
Ilmoittautuminen ja katsastus alkaen kello 8:00

Kello 13:00 A (SM), V40 ja U20
Ajoaika: 2 tuntia
Palkintojenjako kello 16:00
Ilmoittautuminen ja katsastus alkaen kello 10:00

Kello 15:30 B ja V50
Ajoaika: 2 tuntia
Palkintojenjako kello 18:00
Ilmoittautuminen ja katsastus alkaen kello 12:00

Tervetuloa Parolannummelle Panssari CC:n kymmenvuotisjuhlakilpailuun!

Teksti: Kangasalan Moottorikerho ry

Uusimmat

Lisää aiheesta

Cross Country