Rata-ajo 30.07.2017

Pajuranta voittoon Magionessa

Kuva: Jessica Juvonen

Trofeo Nazionale Abarth -sarjan kauden viides kilpailuviikonloppu ajettiin tänä viikonloppuna Italian Magionen radalla. Sastamalalainen Juuso-Matti Pajuranta oli iskussa ja nousi voittoon.

Lauantaina puolen päivän aikaan ajettiin vapaat harjoitukset, jossa Pajuranta oli toinen. Myöhemmin lauantaina kaasuteltiin aika-ajo, missä Pajuranta oli kovan taistelun jälkeen kolmas.

Sunnuntaina aamupäivällä ajettiin ensimmäinen kilpailulähtö. Kaikki kolme kärkikuskia Barberini, Darbom ja Pajuranta ottivat hyvän lähdön eikä koko kilpailun aikana tullut oikein kunnon taistelua sijoituksista. Maaliin tultiin järjestyksessä Barberini, Darbom, Pajuranta ja toiseen kilpailuun lähdettiin kahdeksan kärjen osalta käännetyssä lähtöjärjestyksessä.

Toisen kilpailun startissa Pajuranta alkoi tehdä heti kovaa nousua kohti kärkeä ja nousi kärkipaikalle noin kilpailun puolessa välissä. Hän ei menettänyt johtoasemaansa enää kilpailun lopussa, vaikka Ruotsin Darbom hiilosti jo kovasti.

– Ensimmäisessä kilpailussa en päässyt oikein kunnolla edes haastamaan, mutta toisessa kilpailussa pääsin melko nopeasti kärkeen. Sarjatilanne ei ole paras mahdollinen, mutta yritän tehdä parhaani neljässä viimeisessä lähdössä, Pajuranta kertasi päivän jälkeen.

Trofeo Nazionale Abarth -sarja jatkuu reilun kuukauden päästä Imolassa.

Sarjatilanne:

  1. Cosimo Barberini 201
  2. Joakim Darbom 170
  3. Juuso-Matti Pajuranta 164

Teksti: Juuso-Matti Pajurannan tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo