Rata-ajo 09.09.2016

Pajurannan kausi jatkuu Italian Vallelungasta

Trofeo Nazionale Abarth- sarja palaa kesätauolta tänä viikonloppuna Italian Vallelungassa, jossa kaasutellaan sarjan kuudes osakilpailu. Juuso-Matti Pajuranta lähtee kauden kahteen viimeiseen kilpailuviikonloppuun sarjan neljänneltä paikalta 59 pistettä perässä sarjajohtajaa.

Jaossa on vielä 106 pistettä, joten Pajurannalla on vielä mahdollisuudet mestaruuteen. Huono onni auton tekniikan sekä muutaman oman ajovirheen jälkeen ovat maksaneet tällä kaudella ison tukun pisteitä nuorukaiselle.

Vallelungan viikonloppu aloitetaan perjantaina 40 minuutin harjoituksilla ja lauantaina on vuorossa 25 minuutin aika-ajo sekä ensimmäinen kilpailulähtö. Sunnuntaina kilpaillaan toinen kilpailulähtö. Viikonlopuksi on luvattu yli 30 lämpöastetta ja ukkoskuuroja, joten keliolosuhteet ovat haastavat.

– Nyt on kolmas vuosi, kun ajan kilpaa Vallelungan radalla, aikaisempina vuosina kilpailu on ollut alkukaudesta, mutta rata on kuitenkin tuttu minulle. Viime vuonna ajoin täällä kauden parhaan aika-ajo sijoituksen ja kisoissa sijat 3. ja 4. Auto on saatu myös kahdessa edellisessä osakilpailussa Magionessa ja A1-ringillä hyviin säätöihin, joten kyllä voittamaan lähdetään tosissaan. Toivotaan, että huono onnikin alkaa riittämään tälle vuodelle, kertasi Pajuranta perjantaina matkalla radalle.

Kilpailun livetuloksia voi seurata osoitteesta: http://www.vallelunga.it/areaftp/Page1.htm

Vallelungan alustava aikataulu ( Suomen aikaan):

Perjantaina
17.40 Vapaa harjoitus 40min

Lauantai
13.05 Aika-ajo 25min
18.40 Ensimmäinen kilpailu 25min+1kierros

Sunnuntai
17.40 Toinen kilpailu 25min+1kierros

Teksti: Pajuranta tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo