Enduro 12.03.2020

Päitsi peruttu koronaviruksen takia

Päijänteen ympäriajo oli tarkoitus ajaa tässä kuussa. Kuva: Milla Vahtila

Legendaarinen endurokilpailu, Päijänteen ympäriajo, on peruttu koronavirusepidemian takia.

Seuraava eli 85. Päijänteen ympäriajo oli tarkoitus ajaa 21.-22.3.2020. Tänään torstaina hallituksen linjaamien ohjeiden myötä kilpailu on päätetty perua.

Hallitus suosittelee että koronaviruksen leviämisen estämiseksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet ja kokoontumiset perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Määräys pohjautuu tartuntatautilakiin. (Lähde: Yle Uutiset 12.3.)

Päijänteen ympäriajon järjestäjäkerhon eli Helsingin Moottorikerhon hallitus on ollut yhteydessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen ja Aluehallintovirastoon, joiden antaman ohjeistuksen mukaisesti Päijänteen ympäriajo joudutaan valitettavasti perumaan.

Päijänteen ympäriajon järjestäjät pahoittelevat tilannetta, mutta painottavat, että terveys menee aina kaiken edelle. Niin kilpailijoilta, järjestäjiltä, talkoolaisilta, maanomistajilta, yleisöltö kuin yhteistyökumppaneilta pyydetään ymmärrystä tilanteeseen.

Teksti: Päijänteen ympäriajon tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro