Road Racing 03.05.2018

Paavilainen starttaa MotoGP Red Bull Rookies -kauden Jerezissä

Peetu Paavilainen. Kuva: MotoGP Red Bull Rookies Cup

Peetu Paavilainen on juuri palautunut Valencian European Talent Cup rajusta kilpailuviikonlopusta Valenciasta, kun nyt kausi alkaa MotoGP Red Bull Rookies kilpailujen merkeissä Jerezissä.

MotoGP Red Bull Rookies Cupissa kilpailee 25 iältään 13-17-vuotista tarkkojen valintaseulojen läpikäyneitä lupauksia 16 eri maasta. Kilpailut ajetaan nimensä mukaisesti seitsemän MotoGP-osakilpailuviikonlopun ohessa, joten sarja on todellinen näyteikkuna maailmalle. Kalustona on kaikilla samanveroiset KTM 250cc Moto3 -pyörät, joten kilpailuissa kuljettajien taidot korostuvat tasaväkisellä kalustolla.

Paavilaisella lähtee käyntiin toinen kausi tässä kovassa sarjassa ja odotukset ovat korkealla.

– Viime kausi oli osaltani vaikea loukkaantumisten takia, mutta nyt olen päässyt hyvin valmistautumaan kauteen ja kaikki on kunnossa. Sain avaustesteissä hyvän tuntuman pyörään ja fiilis on hyvä kauden avaukseen. Taso on kyllä hurja tänä vuonna, testeissä monta kuskia ajoi alle vanhan rataennätyksen ja koko joukko oli vain muutaman sekunnin sisällä, tuumailee Paavilainen torstaina Jerezin kuumalta varikolta valmistautuessa kilpailuviikonloppuun.

Kilpailulähdöt ovat lauantaina klo 17:30 ja sunnuntaina klo 16:30 Suomen aikaa.
Kilpailuja voi seurata suorana RedBull.tv

Teksti: Peetu Paavilaisen Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing