Road Racing 17.09.2017

Paavilainen palkintopallille Jerezissä

Peetu Paavilainen ajoi hienosti kolmanneksi Jerezin osakilpailun ensimmäisessä startissa. Kuva: Teemu Koskinen

Peetu Paavilaisen paluu loukkaantumisen jälkeen CEV European Talent Cup -kilpailuun onnistui mainiosti. Espanjan Jerezissä ajetuissa kilpailuissa Paavilainen starttasi kisaan hienosti eturivin kolmannesta ruudusta.

Näissä Moto3 -luokan kilpailuissa taistelu kärkipaikoista on aina tiukkaa ja kärkipaikka vaihtuu tiuhaan tahtiin. Kilpailulähtöjä ajettiin kaksi ja molemmissa kilpailuissa Paavilainen johtikin taistoa aina jossain vaiheessa. Ensimmäisessä kilpailussa Peetu ylitti maaliviivan hienosti kolmantena ja toisessa kuudentena.

– Hieman jännitti ennen viikonloppua että miten murtunut nilkka kestää ajaa, mutta ei sen suhteen ollut mitään ongelmia. Kisa oli totuttuun tapaan tosi tiukkaa ja osumia tuli pyörään molemmissa starteissa. Viimeisessä kisassa sain aikalailla kipeää oikeaan käteen, kun joku lopussa ajoi tangolla suoraan päin. Hyvä viikonloppu meille ja kokonaistulokseen täytyy olla tyytyväinen. Podium maistuu erityisen hyvälle näin vaikean kauden loppupuolella, kertoo Peetu kisan jälkeen.

Nuorukaisen kiireinen kilpailutahti jatkuu taas ensi viikonlopun MotoGP:ssä Aragonissa, jolloin on vuorossa Red Bull Rookies Cup:n kilpailut.

Teksti: Peetu Paavilainen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing