Road Racing 18.06.2017

Paavilainen neljäs Barcelonassa

Paavilainen teki vahvan paluun kilparadoille loukkaantumisen jälkeen. Kuva: Peetu Paavilainen tiedotus

Peetu Paavilaisen paluu RR-radoillle onnistui erinomaisesti. Ajo Academyn nuori kuljettajalupaus palasi lonkkamurtuman jälkeen vahvasti kärkikamppailuun CEV European Talent Cup:n osakilpailussa Barcelonan radalla, ollen vaiherikkaan viikonlopun kilpailussa hienosti neljäs.

Lauantaina teknisistä murheista kärsinyt Paavilainen ei ottanut paineita vaan ajoi varmasti ja ilman isompia virheitä koko kisaviikonlopun.

– Sain kisassa vähän huonon lähdön ja tipuin viidennen lähtöruudun sijalta ensimmäisissä mutkissa sijalle kahdeksan. Kärkiryhmä oli päässyt jo hieman karkaamaan kun juutuin muiden taakse, mutta pikkuhiljaa kilpailun edetessä saavutin kärjen ja ajoin jopa hetken itsekin kärjessä. Viimeisissä mutkissa hieman kolisteltiin ja olin maalissa neljäs, Peetu kertaa tiukan kisan tapahtumia.

– Oli erittäin tärkeää Peetulle ajaa loukkaantumisen jälkeen ehjä viikonloppu, ja nyt vielä kun osoitti olevansa kärkivauhdissa, niin hyvä on jatkaa kautta eteenpäin, sanoo tyytyväinen tiimipäällikkö Manuel Hernandez jr.

– Tiimi teki tosi huippu duunia, vaikka oli isoja ongelmia pyörän kanssa. Erityisesti Koskisen Teemun panos oli korvaamaton, kiitteli Peetu tiimiä tuloksestaan.

– Tästä jatketaan sitten tulevaksi viikonlopuksi Asseniin Red Bull Rookies Cup:n kisaan.

Teksti: Peetu Paavilainen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing