Road Racing 09.06.2019

Paavilainen kolmanneksi Barcelonassa

Peetu Paavilainen ajoi Barcelonan molemmissa starteissa podiumille. Kuva: Agusti Nubiola

Superstock 600 -luokan EM-sarja jatkui tänä viikonloppuna Espanjassa Barcelonan radalla kauden kolmannella kilpailuviikonlopulla. Pinamoto Racing -kuljettaja Peetu Paavilainen starttasi kilpailulähtöihin paalupaikalta ja ajoi hienosti molemmissa lähdöissä kolmanneksi.

Torstain ja perjantain harjoitussessioissa Paavilainen ei saanut pyöräänsä vielä aivan haluamiinsa säätöihin, mutta lauantaina ajetussa aika-ajossa suomalainen ajoi kauden ensimmäisen paalupaikkansa 0,2 sekunnin erolla.

Sunnuntaina ajetuissa kilpailulähdöissä Paavilainen starttasi paalupaikalta ja taisteli hienosti molemmista lähdöistä itselleen kolmannen sijan.

– Vaikea viikonloppu oli. Perjantaina oli hirveitä ongelmia pyörän kanssa, mutta lauantaina aamulla pyörä oli tikissä ja sain hyvän vedon aika-ajossa. Tänään taas molemmissa kisoissa alkoi noin puolivälissä sattua olkapäähän niin hirveästi, että tuntui että käsi lähtisi irti. Kuitenkin molemmista kisoista kolmas sija ja olen ihan tyytyväinen tulokseen, Paavilainen kertoi sunnuntaina illalla.

Superstock 600 -luokan EM-sarja jatkuu heinäkuun puolivälissä Aragonin radalla.

Teksti: Peetu Paavilaisen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing