Road Racing 12.04.2019

P1 Racing Fuels ja Kallio Racing julkaisivat yhteistyön kaudelle 2019

Kallio Racing ja P1 Racing Fuels ovat tehneet noin vuoden ajan yhteistyötä. Kuva: Kallio Racing

P1 Racing Fuels ja Kallio Racing solmivat yhteistyösopimuksen kaudelle 2019. Se merkitsee polttoaineen valmistajan uutta aikakautta WorldSBK-sarjan Supersport 600 -luokan kuljettajien Thomas Gradingerin, Loris Cressonin ja Isaac Viñalesin kanssa.

Kallio Racing ja P1 Racing Fuels ovat tehneet nyt noin vuoden ajan yhteistyötä yhtenäisen kilpapolttoaineen kehittämisessä, joka on suunniteltu moottoripyörien moottoreiden tehon maksimoimiseksi. Yhteistyön tuloksena on FIM-sertifioitu polttoaine, joka on suunniteltu P1 SBX:ksi. P1 SBX on laajasti testattu kilpailuolosuhteissa ja se on testattu myös ääriolosuhteissa radalla sekä moottorintestauskokeissa. P1 SBX:n FIM-sertifikaatti on voimassa niin MotoGP:ssä, Superbikessa, Supersport & Supersport 300, sekä muissa FIM:in säännösten mukaisissa kilpailuissa.

P1 Racing Fuels ja Kallio Racing toimivat yhteistyössä koko kauden 2019 kehittäen edistyksellisiä polttoaineita moottoripyörien käyttöön.

– Olen ylpeä tästä kumppanuudesta, sillä se osoittaa erinomaisesti P1:sen kyvyn valmistaa erittäin suorituskykyisiä puhtaan komponentin kilpapolttoaineita erilaisiin kilpailusarjoihin ja luokkiin.

– Yhteistyö Kallio Racingin kanssa on ollut hieno tapa oppia uutta molemmin puolin, ja jaetut tiedot hyödyttävät viime kädessä moottoripyöräilyn asiakkaita, sanoo P1:sen toimitusjohtaja Martin Popilka.

Yhteistyö tuotiin julki ensimmäisen kerran Aragonissa, Espanjassa.

– Olemme todella innoissamme, että pääsemme aloittamaan yhteistyön P1 Racing Fuels:in kanssa. Olemme suunnitelleet ja kehittäneet yhteistyötä noin vuoden verran. Molemmille osapuolille oli tärkeää saada tuote ja ideat kohtaamaan. P1 Racing Fuels:illa on pitkä perinne autopuolelta, nyt on tarkoitus tuoda se tietoisuuteen myös moottoripyöräilyn pariin. Olemme jo saaneet hienoja tuloksia polttoaineesta, joten voin jo nyt suositella sitä kaikille, lisäsi Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio.

Teksti: Kallio Racing & P1 Racing Fuels

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing