Speedway 09.06.2019

Otto Raak ajoi kolmanneksi Baltian 125cc Speedway -kisassa Latviassa

Otto Raak nousi palkintokorokkeelle Riiassa. Kuva: Raak Racing

Otto Raakin kisakausi starttasi lauantaina Latvian Riiassa, Bikerniekin radalla. Kisa ajettiin isolla 355 metriä pitkällä radalla 125 cc -luokan isorunkoisella pyörällä.

Kisa oli kaiken kaikkiaan hyvä, vaikka harjoituksia ei ajettu ja tuntuma rataan jäi ottamatta. Kisa vedettiin läpi nopealla aikataululla ja tästä johtuen säädöt eivät olleet ihan kohdillaan, tällä oli myös vaikutusta pyörän suoranopeuteen.

Otto voitti ensimmäisen erän ja kaksi seuraavaa erää toivat toisen sijan. Neljännessä erässä huono startti ja kovat kilpakumppanit, joten pisteet jäivät saamatta. Loppusijoitus kuitenkin kauden ensimmäisessä kilpailussa uudella moottorilla, rungolla ja uudella radalla oli hienosti kolmas. Kisan voittoon ajoi Silvar Avi ja toiseksi Frido Ving Viidas Virosta, Suomen Niko Hatva oli kahdeksas.

– Täytyy olla todella tyytyväinen, koska en ollut ajanut tällä pyörällä kilpaa muita vastaan vielä tällä kaudella, hyvä kisakauden avaus, Raak iloitsi.

– Tästä on hyvä jatkaa tiivistä harjoittelua, ja etsiä ajoon lisää vauhtia ja varmuutta. Suuri kiitos yhteistyökumppaneille, jotka teette tämän mahdolliseksi!

Seuraava kilpailu on jo ensi lauantaina 15. kesäkuuta Eesti Ranna Speedway -radalla, jossa ajetaan Baltic 125cc -sarjaa sekä isolla, että pienellä radalla.

Teksti: Sakke Häyrinen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway