Snowcross 11.04.2019

OnePlus Pro -luokassa tiukka pistetilanne – vieraat sekoittavat pakkaa

Mikko Osmo. Kuva: Teemu Kukkonen

OnePlus Pro-luokan pistetilanne on vähintäänkin kutkuttava ja Rukan finaalissa tullaan näkemään todella tiukka taistelu. Mikko Osmo johtaa sarjaa tällä hetkellä 28 pisteellä ennen Joonas Keskiahoa ja kolmantena sarjassa on Jere Tynkkynen, vain 16 pistettä Keskiahoa perässä. Kolmen kärkeä sekoittamaan Rukalle saapuu ISOC-sarjaa ajavat Aki Pihlaja ja Martin Moland. Pihlaja ajoi PRO-debyyttikaudellaan kuudenneksi ja Martin Moland oli Pro Light -luokassa 21:s. Martin ajaa nyt tulevana viikonloppuna Rukalla Pro-luokassa.

Millä mietteillä lähtevät Rukalle Mikko Osmo, Joonas Keskiaho ja Jere Tynkkynen?

– Kyllähän se pistetilanne on kinkkinen, mutta omalla ajolla pisteiden pitäisi piisata mestaruuteen. Hyvillä mielin lähden SM-sarjan päättävään kisaan, vaikkakin MM-kisat menikin penkin alle. Lähden ajamaan oman ajon molempina päivinä ja vähän seurailen pitääkö kiristää. Oman mausteen kisoihin tietenkin tuo Aki ja Moland, mutta ei anneta niiden häiritä vaan keskitytään omaan tekemiseen, kertoo luottavaisin mielin Mikko Osmo.

– Hyvä, että pojat tulee ajamaan ja sekoittamaan pakkaa. Nähdään samalla Amerikan vauhtia, summaa Joonas Keskiaho pilke silmäkulmassa.

– Kyllähän se itselle on vähän huono, kun meni tuo alkukausi vähän pipariksi ja nyt pitäisi pystyä voittamaan eriä ja finaaleita. Aki ja Martin tekee hommasta vielä vaikeampaa, mutta toisaalta tietenkin kiva saada SM-sarjaan vähän Amerikan vauhtia ja päästä haastamaan ammattilaisia, kommentoi kolmantena oleva Jere Tynkkynen.

Tämä jännitysnäytelmä nähdään Rukalla tulevana viikonloppuna. Kuka vie mestaruuden ja kenelle mitalit jaetaan, se selviää sunnuntaina.

Teksti: www.snowcross.fi

Uusimmat

Lisää aiheesta

Snowcross