Ralli 08.06.2017

Olli Pollari janoaa mukaan SM3-luokan voittotaisteluun

Olli Pollari. Kuva: Jani Salonen

Rallin SM-sarjan kesäavauksessa yllättänyt Olli Pollari hakee menestykselle jatkoa tulevan viikonlopun osakilpailusta Kouvolasta. Sijoittuminen Riihimäellä luokkansa toiseksi nosti rallin hallitsevan junioreiden Suomen mestarin kertaheitolla luokan kärkikastiin.

– Mitä sitä kiertelemään, lähdetään voittotaisteluun mukaan ja katsotaan minne se tie johtaa. Tuli niin hieno startti kesäkauteen Riihimäeltä, ettei tässä oikein muita tavoitteita voi asettaa, kommentoi SM3-luokassa kisaava Pollari ajatuksiaan kilpailun alla.

SM-rallin paluu Kouvolan seudulle luo nuorelle kuljettajalle haasteensa, sillä tiestö on tuiki tuntematon ja myös lähtönumero saa Pollarin mietteliääksi. Mies pyyhältää reitille yhdessä kartanlukijansa Arto Ala-Kokkilan kanssa toisena kilpailijaparina, joka ei ole edullisin asetelma kisaan lähdettäessä. Sen ei kuitenkaan anneta himmentää tavoitetta ja Pollari tietää huipputuloksen olevan mahdollista järkiajolla. Itsevarmuutta mieheltä ei ainakaan puutu, sillä Olli toteaa valmistautumisen kisaan olevan simppeli; testikilometrit kisaa varten ajetaan perjantain shakedownilla ja tällä lähdetään taistelemaan kärkisijoista.

Teksti: Jani Salonen

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli