Road Racing 25.06.2019

Odotettu paluu Kemoran radalle kahden vuoden tauon jälkeen

Uudistettu Road Racing SM-sarja pyrkii kehittämään tuotetta niin kuskien, katsojien kuin yhteistyökumppaneiden näkökulmasta. Kuva: Hinni Harju

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Kemoran moottoriradalla kaksipäiväisenä, West Coast Racing Club ry:n toimiessa kilpailuisäntänä.

Valitettavasti viime kaudella Kemoran osakilpailu jäi ajamatta, mutta nyt kaikki kilpailijat ovat innoissaan päästessään takaisin kilpailemaan Kemoran nopealle ja ajosilmää vaativalle radalle. Myös yleisö toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi Kemoran moottoriradalle uusien palveluiden myötä.

Kilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut jo melkein 100 kilpailijaa, joka on ennätys moneen vuoteen Kemoran SM-kilpailuviikonlopulle.

Yleisölle on tarjolla muutakin, kuin tiukkoja kisoja, sillä tulospalvelua on uudistettu isolla kädellä. Pääkatsomon eteen tuodaan viikonlopun ajaksi jättinäyttö, josta yleisö saa seurattua kierrosaikoja ja aikaeroja reaaliajassa. Myös yleisölle tarjottavat sivuvaunukyyditykset sekä lauantaina että sunnuntaina ovat osa uutta palvelumuotoa Kemoralla.

Moottoripyörillä kilpailua seuraamaan saapuvat katsojat toivotetaan lauantaipäivän päätteeksi ”paraatiajoon” radalle, jolloin on opastetusti mahdollisuus käydä tutustumassa radan kiemuroihin. Ilmoittautumiset lauantaina klo 15.00 mennessä kilpailutoimistoon.

Pääsylippu maksaa 20€, ja on voimassa koko viikonlopun ajan. Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa.

Kauden avauskilpailut olivat tiukkoja, ja Motoparkissa nähtiin hyviä kamppailuja eri luokkien sarjapisteistä. Pitkän tauon jälkeen Kemoran rata on jälleen ”uusi” monelle kilpailijalle ja asettaa omat haasteensa kilpailulähtöihin.

Ajettavat luokat, kilpailijat, osallistujalistat, aikataulut, sekä kattavasti muutakin tietoa Kemoran(kin) osakilpailusta löytyy Road Racing SM-sarjan nettisivuilta: Roadracingsm.fi/html/fi/kilpailut/osakilpailut/

Kaikissa luokissa ajetaan loppukilpailut sekä lauantaina että sunnuntaina kello 13:00 alkaen. Aika-ajot lauantaina klo 9.00 alkaen.

Teksti: Road Racing SM -sarjan tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing