Karting 24.02.2017

Nyt se on varmaa – X30-kartingkilpailut AlfaTV-kanavalle

X30 Challenge Finland -sarjan osakilpailuita pääsee jatkossa seuraamaan TV:stä. Kuva: X30 Tiedotus

X30 Challenge Finland -sarja on tehnyt yhteistyösopimuksen AlfaTV:n ja tuotantoyhtiö Mistake Media Oy:n kanssa. Mistake Media tuottaa X30-kilpailuviikonlopuista 2017 TV-sarjan AlfaTV-kanavalle. Kilpailukoosteet esitetään prime time -aikaan kilpailun jälkeisenä viikonloppuna. 

Sopimus koskee X30 Challenge Finland -sarjan osakilpailuita ja X30 Nordic Challenge -kilpailua, jossa ratkaistaan Pohjoismaiden herruus. Mistake Media tuottaa myös Moottorit-nimistä moottoriurheiluohjelmaa, joka on nähtävillä AlfaTV:llä ja nettipalvelussa.

AlfaTV on 2012 perustettu maksuton ja mainosrahoitteinen TV-kanava, joka näkyy vapaasti kaikkialla Suomessa. Antennitalouksissa se näkyy kanavapaikalla 15 ja kaapeliverkossa joko paikalla 64 tai 15. Kanava näkyy lisäksi Maxivision Viihde -palvelun kautta Suomessa IPTV-palveluna ja netti-TV:n kautta ohjelmat ovat aina nähtävillä AlfaTV:n kotisivujen kautta. AlfaTV tulee kesällä 2017 tutuksi myös Tangomarkkinoiden esittämisestä.

TV-ohjelmien lisäksi X30-kilpailut näkyvät kokonaisuudessa reaaliajassa Livestream-palvelussa, missä ne on saavuttaneet jo suuren suosion. Tapahtumien juontamisesta vastaan tuttu alan tehokaksikko: Aleksi ”Hämilton” Halen ja RADALLE.com:in Harri Kolehmainen.

-Kiitos AKK:lle ja etenkin toimitusjohtaja Tatu Lehmuskalliolle sekä kartingin lajipäällikkö Pekka Säynevirralle, jotka antoivat suostumuksensa TV-projektille ja ovat edesauttamassa hienosti työtä, jota X30-organisaatio tekee koko lajin hyväksi laajalla rintamalla, X30-organisaation Mikko Laine toteaa.

Teksti: X30 Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Karting