Moottoriurheilutapahtumat 09.08.2016

Nokian moottoriurheilupäivänä koulutusta myös katumotoristeille

Nokian monitoimiradalla järjestetään lauantaina 27.8. suuri koko perheen moottoriurheilupäivä, jossa vierailijoilla on mahdollisuus tutustua eri moottoriurheilulajeihin turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten moottorikerhojen opastuksella. Tapahtumassa esillä olevat lajit: Motocross, Enduro, Speedway, Trial, Freestyle motocross ja RC-autoilu.

Moottoriurheilupäivä ottaa askeleen kohti katumotoristeja ja toteuttaa yhteistyössä Järvikulman Autokoulun kanssa liukkaan ajon koulutuksen motoristeille. Koulutus toteutetaan hiekkatietä muistuttavalla pinnalla ja siinä keskitytään liukkaalla pinnalla ajon perusteisiin, eli kiihdytys, jarrutus, väistö ja kaarreajo. Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa motoristien valmiutta toimia yllättävissä tilanteissa kun pitoa on normaalia vähemmän.

– Autokouluna tehtävämme on tarjota motoristeille ajotaito ja valmiudet toimia moottoripyörän kanssa liikenteessä turvallisesti, myös yllättävissäkin tilanteissa. Kun meille tarjoutui tilanne tarjota motoristeille lisäkoulutusta useimmille hieman tuntemattomammassa ympäristössä eli liukkaalla pinnalla innostuimme ajatuksesta välittömästi! toteaa Jyrki Annala Järvikulman Autokoulun pääkouluttaja.

– Erilaiset matka- ja katuendurot ovat selkeästi tämän päivän trendi moottoripyöräilyssä ja se kertoo jo osaltaan että nykypäivän katumotoristit haluavat enemmän ja uudenlaisia kokemuksia prätkäilystään, siksi uskomme että tämän tyyliselle “hiekkatiekoulutukselle” on kysyntää ja se kasvaa koko ajan. Tämän koulutuksen yhdistäminen moottoriurheilupäivään sopii täydellisesti, sillä samalla kertaa katumotoristit pääsevät nauttimaan ammattitaitoisesta koulutuksesta ja tutustumaan erilaisiin moottoriurheilulajeihin. Olemmehan kaikki motoristit yhtä suurta perhettä, Annala lopettaa.

XLMOTO.FI verkkokauppa ja Järvikulman Autokoulu lyövät tosissaan lisää löylyä kiukaaseen ja tekevät moottoripyöräilyn aloittamisesta edullisempaa tarjoamalla uusille motoristeille mahdollisuuden edulliseen moottoripyöräkorttiin.

Järvikulman Autokoulu tarjoaa moottoriurheilupäivänä ilmoittautuneille uusille prätkäkortin ajajille koulutuksen hintaan 499€ ja XLmoto.fi tarjoaa vielä kakille kortin ajaneille 100€ lahjakortin verkkokkauppaan varusteiden ja varaosien hankintaan.

– Uusien motoristien saaminen lajin ja harrastuksen pariin on vaativa työ ja siksi haluammekin madaltaa tätä kynnystä tarjoammalla sen ensimmäisen portaan eli ajokortin ajon mahdollisimman edullisesti, kertoo moottoriurheilupäivän vastuuhenkilö Juuso Valtakari.

– Nyt kannustammekin motoristeja ottamaan Nokian tapahtumaan myös sen naapurin pariskunnan, joka on jo vuosia haaveillut moottoripyöräilystä, mutta ei ole vielä ajanut korttia, Valtakari vinkkaa.

Nokian moottoriurheilupäivä on koko perheen pääsymaksuton tapahtuma ja samaan aikaan vierailijat pääsevät nauttimaan hyvästä ruoasta, motoristien lupsakasta seurasta sekä seuraamaan mm. maailmanmestari Pekka Vehkosen vetämää motocrossleiriä ja Trialin SM-kisoja.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/185222195227284/

Vehkonen kouluttamaan Nokian motocross-leirille

 

Uusimmat

Lisää aiheesta