Road Racing 25.08.2016

Nokian Moottoriurheilupäivä tukemaan paikallista RR-lupausta

Rico Salmela on nuoresta iästään huolimatta onnistunut valloittamaan suomalaisen RR-kansan sydämet kylmänviileillä ajotaidoillaan sekä mahtavalla asenteellaan.

Nokian monitoimiradalla järjestetään lauantaina 27.8. suuri koko perheen moottoriurheilupäivä, jossa vierailijoilla on mahdollisuus tutustua eri moottoriurheilulajeihin sekä kartuttaa omaa ajotaitoaan niin kadulle kuin myös radalle. Kouluttajina ja opastajina toimivat moottorikerhojen edustajat, maailmanmestarit sekä ammattilaiset prätkäkouluttajat.

Tapahtumassa esillä olevat lajit: Motocross, Enduro, Cross-Country, Speedway, Trial, Flat-Track ja RC-autoilu. Paikalla ajettavana myös HONDA- ja KAWASAKI-koeajopyöriä.

Järvikulman Autokoulu järjestää katuprätkäilijöille uudenlaisen koulutuksen, jossa tavoitteena on kasvattaa kuljettajien ajotaitoa hiekkatietä muistuttavalla pinnalla. Koulutus tapahtuu speedway-radalla ja se sisältää liukkaanajon perusteet: kiihdytys, jarrutus, väistö ja kaarreajo.

Koulutukseen ilmoittautuminen alkaa: klo 12.00

Koulutus alkaa: klo 13.15

Koulutukseen otetaan paikan päällä ilmoittautumisjärjestyksessä motoristit. Koulutukseeen osallistuneilta ei veloiteta mitään vaan koulutusmaksu on vapaaehtoinen ja se menee lyhentämättömänä nokialaisen 8-vuotiaan RR-lupauksen Rico Salmelan uran tukemiseen.

Rico Salmela on nuoresta iästään huolimatta onnistunut valloittamaan suomalaisen RR-kansan sydämet kylmänviileillä ajotaidoillaan radalla sekä mahtavalla asenteellaan varikoilla. 3-vuotiaasta asti aktiivisesti moottoriurheilua harrastanut Rico on malliesimerkki suomalaisen moottoriurheilun tulevaisuudesta.

Nuori hurjapää on esittelemässä kalustoaan ja jakamassa nimmareita Nokialla kokopäivän ajan. Lähde mukaan tukemaan suomalaisen moottoriurheilun nuorta lupausta!

Katso Ricon urheilijasivut Facebookissa.

Tapahtuman aikataulu

10.00 – Portit auki, Motocross leiri alkaa
11:00 – Ensimmäiset Trial-SM kuskit alueella
12.00 – Ruokailu alkaa (lohikeitto+kahvi)
13:00 – Flat Track näytös speedway radalla
13.15 – Katumotoristien liukkaan ajon koulutus
14.00 – Motocross leiri jatkuu
17.00 – Motocross leiri päättyy
17:15 – Flat Track näytös speedway radalla

Saapuminen paikalle:
Louhostie 8, Nokia
Opasteet Porintieltä
Sijainti kartalla: https://goo.gl/maps/cCgnNZpUVVH2

Tervetula viettämään kaunista moottoriurheilun täyteistä päivää Nokialle!

Teksti: Nokian Moottoriurheilupäivän tiedotus

mup2

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing