Ralli 10.03.2016

Nilsiän Tahkovuorella hienot puitteet Ford Motorcraft FST -kilpailulle

Tahko SM-ralli on Jukka Korhosen kotikilpailu.

Kevättalven koittaessa on aika myös kauden viimeisille talviralleille. Ford Motorcraft Fiesta Sport Trophy -sarjaa kisataan Ralli SM -sarjan yhteydessä, joista kolme ajetaan talvella ja toiset kolme kesäkelillä.

Nyt viikonvaihteena koittaa talvikauden päätöskisa Nilsiän Tahkovuorella, joka tarjoaakin varsin mahtavat puitteet myös rallikilpailulle. Kisa alkaa perjantai-iltana kahden erikoiskokeen myötä ja jatkuu lauantaina viidellä EK:lla.
Järjestävä seura Nilsiän UA on ahkeroinut yhdessä Tahkon hiihtokeskuksen alueen toimijoiden kanssa SM-rallin eteen läpi talvikauden. On sanomattakin selvää, että kilpailun puitteet ovat varsin poikkeukselliset tänä viikonloppuna.

Tahko SM-ralli on kotikilpailu Jukka Korhoselle, joka kaksi viikkoa sitten voitti edellisen Ford Motorcraft FST -osakilpailun Mikkelissä. Korhonen lähteekin ennakkosuosikkina matkaan ja tarjoaa varmasti kovan haasteen myös kaikille SM-sarjan kilpakumppaneilleen.

Lahtelainen Miika Hokkanen voitti kauden avauskisan ja hän johtaa FST-sarjaa kolmella pisteellä ennen Henrik Pietarista.
Tiimienvälisessä SM-sarjassa Ford Motorcraftille pisteitä Tahkon osakilpailussa keräävät Korhonen ja Ville-Markus Marttinen.

Ford Motorcraft FST:n pistetilanne 2/6 osakilpailua:
1. Miika Hokkanen 23
2. Henrik Pietarinen 20
3. Tommi Hatakka 16
4. Jukka Korhonen 15
5. Niko Mäkinen 13
6. Samuli Vuorisalo 10
7. Jonna Olkoniemi 6
8. Tapio Suominen 6
9. Markus Manninen 5
10. Jani Luhtaniemi 5
11. Janne Tapio 5
12. Teemu Kiiski 4
13. Patric Öhman 3

Teksti: Jarno Saari

Uusimmat

Lisää aiheesta