Road Racing 15.08.2019

Niko Tanskanen tähtää podiumille Motoparkissa

Niko Tanskanen lähtee tavoittelemaan kärkisijoja Motoparkissa. Kuva: Hinni Harju

Road Racingin SM-kauden päättävä osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Motoparkin radalla. Sterkman Motorsport by HRP:n Niko Tanskanen suuntaa kohti kilpailuviikonloppua melko turvallisella Superstock 600 -luokan neljännellä sijalla.

– Sekä eteen että taakse on matkaa 19 pistettä, joten jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, tulee sarjasijoitus säilymään. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, Tanskanen toteaa.

Selkeän pistetilanteen ansiosta Tanskanen saa lähteä kilpailuun haastamaan sarjakärkeä täysin ilman paineita. Ensisijaisena tavoitteena on parantaa kauden avanneesta, Motoparkin ensimmäisestä osakilpailusta, mutta nuorukaisen mielessä siintävät myös palkintokorokesijat.

– Yritän jälleen haastaa kärkikuljettajia, mutta kovien sarjakuskien lisäksi viivalle asettuu myös Peetu Paavilainen. Podiumille on siis aivan varmasti tunkua, ja sinne yltääkseen saa tyrkätä jo ihan hyvää kyytiä, pohtii Tanskanen.

– Toisaalta eipä tapanani ole etukäteen miettiä sijoituksia liikaa, sen kun ajaa vaan. Maalissa sitten nähdään, mikä tulos on, tavallistakin rennommin mielin kohti Motoparkia suuntaava Tanskanen kertoo.

Teksti: Sterkman Motorsport by HRP tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing