Road Racing 26.07.2019

Niko Mäkisen kisakausi jatkuu Alastarolla

Niko Mäkinen. Kuva: Niko Mäkisen tiedotus

Road Racingin SM-sarjan neljäs osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Alastaro Circuitilla. Viikonlopun kilpailut ja harjoitukset tulevat olemaan siinä mielessä mielenkiintoiset, kun radan pinta on tehty kokonaan uusiksi viikko sitten.

Niko Mäkinen pääsi tiistaina ajamaan ja testaamaan muutaman kierroksen, ja samalla huomattiin, että uusi pinta kuluttaa rengasta aika lailla enemmän kuin aikaisempi.

Perjantaina ajetaan vielä muutama setti lisää, jonka jälkeen niillä säädöillä startataan viralliseen kisaviikonloppuun, mikä tulee olemaan haastava. Keliksi on luvattu jopa yli 30 asteen lämpöä.

Tämän viikonlopun kilpailuun on ilmoittautunut suurin määrä Superbike-kuskeja koko kaudella, eli töitä saa tehdä jos mielii palkintopallille. Mukaan tulee mm Niki Tuuli, joka voitti MM-sarjassa ajettavan MotoE-luokan avausosakilpailun, ja saamiemme tietojen mukaan jo harjoituksissa Niki on ajanut alle rataennätyksen.

Perjantaina on vuorossa vapaat harjoitukset, lauantaina aika-ajot klo 10.45 ja 15 kierroksen kisa klo 15.15 alkaen. Sunnuntaina ajetaan vielä viikonlopun toinen kilpailu samaan aikaan klo 15.15 alkaen.

Mäkinen lähtee kisaviikonloppuun SM-sarjan kakkosena, ja tavoitteena on ainakin myös säilyttää tämä sijoitus SM-sarjassa.

Aikataulut, osallistujat ja muut viikonlopun kilpailua koskevat materiaalit löytyvät osoitteesta: https://www.roadracingsm.fi/html/fi/kilpailut/osakilpailut/

Teksti: Niko Mäkisen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing