Road Racing 18.10.2018

Niko Mäkisen kausi päättyy Jerezin tuplakisaan – Tavoitteena top3

Niko Mäkinen. Kuva: Niko Mäkisen tiedotus

Espanjan ratamoottoripyöräsarjan kuukauden mittainen tauko on nyt tullut päätökseen ja kilpailijat siirtyvät viikonlopuksi Espanjan Jereziin ajamaan kauden 2018 viimeistä osakilpailuviikonloppua. Kilpailuviikonloppu sisältää kaksi kisastarttia ja jaossa on vielä 50 tärkeää sarjapistettä.

Torstaina ja perjantaina ovat vuorossa vapaat harjoitukset, lauantaina aika-ajot Suomen aikaa klo 11.15 ja 15.05. Lauantain kisastartti, eli kauden seitsemäs osakilpailu ajetaan klo 19.00 alkaen. Sunnuntaina on vuorossa kauden 2018 kahdeksas ja viimeinen kilpailustartti klo 14.00.

Niko Mäkinen lähtee kisoihin Open 1000 -luokan neljäntenä ja edelleen luottavaisin mielin, tavoitteena sarjan kolmeen parhaan joukkoon sijoittuminen viikonlopun päätteeksi. Sarjaa johtava kilpailija on pisteillä mitattuna 10 pistettä edellä ja sarjakolmonen kahden pisteen päässä. Jerezin rata on sopinut Mäkiselle hyvin, joten hän uskoo piste-eron kääntyvän voiton puolelle viikonlopun aikana.

Kisaan on ilmoittautunut suuri määrä ajajia, yhteensä 44 kilpailijaa, joista 24 Open 1000 -luokkaan.

– Tämä tietää sitä, että radalla tulee todella olemaan ruuhkaa ja pisteistä saa taistella loppuun saakka, Mäkinen toteaa.

Jerezin viikonlopun aikataulu

Osallistujalistat

Live-ajanotto Jerezin kilpailuista (alkaa lauantaiaamulla)

Tulospalvelu Jerezin kisoista / aika-ajoista (alkaa lauantaiaamulla)

Teksti: Niko Mäkisen Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing