Road Racing 21.06.2018

Niko Mäkisen kausi jatkuu juhannuskisalla Navarrassa

Niko Mäkinen kisaa Open 1000 RFME CEV -sarjassa Team Yamaha Stratos -tiimin väreissä. Kuva: Niko Mäkisen Tiedotus

Espanjan ratamoottoripyöräilysarjassa kisaava Niko Mäkinen on viettänyt kuukauden päivät vapaata, joten nyt on aika palata kilpa-areenalle. Mäkinen siirtyy Pohjois-Espanjaan, Navarraan viettämään juhannusta.

Tulevana viikonloppuna, 23.-24.6, ajetaan kauden 2018 kolmas Espanjan ratamoottoripyöräilysarjan osakilpailu Navarran nopealla ja kinkkisellä radalla.

Torstaina ja perjantaina ovat vuorossa vapaat harjoitukset, lauantaina aika-ajot ajetaan klo 11.15 ja 15.05 Suomen aikaa ja sunnuntaina  kauden kolmas kilpailustartti klo 15.00.

Team  Yamaha Stratos -tiimissä kisaava Mäkinen lähtee kisoihin Open 1000 -luokan sarjakakkosena ja jälleen luottavaisin mielin. Tavoitteena on vähintään palkintosija sunnuntain kilpailussa. Sarjaa johtava kilpailija on 16 pistettä edellä, mutta kausi on vielä pitkä mestaruuden tavoitteluun.

Kisaan on ilmoittautunut yhteensä 30 kilpailijaa kahteen eri luokkaan, eli 10 kuskia vähemmän kuin Barcelonan osakilpailussa.

– Tämä tietää sitä, että radalla ei tule olemaan niin kovaa ruuhkaa kuin viimeksi. Tiimin kanssa on käyty Barcelonassa tehtyjä virheitä läpi ja toivotaan, että nämä eivät toistu enää kauden aikana ja kaikki ottivat opiksi, Mäkinen toteaa.

Navarran viikonlopun aikataulu
Osallistujalistat Navarran kilpailuun
Live-ajanotto Navarrasta (alkaa lauantai-aamulla)
Tulospalvelu Navarran kilpailusta/aika-ajoista (alkaa lauantai-aamulla)

Teksti: Niko Mäkisen Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing