Road Racing 16.08.2019

Niko Mäkisellä panokset tapissa SM-kauden viimeiseen osakilpailuviikonloppuun

Niko Mäkinen starttaa SM-pistekakkosena kauden päätösviikonloppuun. Kuva: Niko Mäkisen tiedotus

Tulevana viikonloppuna ajetaan Road Racingin SM -sarjan kauden viides ja samalla viimeinen osakilpailu Motoparkin vauhdikkaalla radalla Virtasalmella.

Niko Mäkistä koko kauden vaivanneeseen takarenkaan pito-ongelmaan saattoi löytyä syyllinen. Tarkemmissa tutkimuksissa havaittiin, että takaiskunvaimennin oli rikkoontunut osittain, tavalla mitä ei ole aiemmin koskaan tapahtunut. Samalla kun komponentit purettiin ja tarkastettiin, huomattiin iskunvaimentimen osien olevan aivan eri järjestyksessä kuin paperilla alkuperäisen rakentamisen jälkeen.

Mäkinen pääsee viikonloppuna testaamaan, auttaako vian löytäminen ja korjaaminen tuleviin ajamisiin.

Viikonloppuna on jaossa vielä 50 SM-pistettä, ja hopeinen SM-mitali on siis täysin omissa käsissä. Sarjataulukossa Mäkinen on nyt vahvasti toisella sijalla, joten ilman mitään suurempia katastrofeja tämä sijoitus tulee myös pitämään kauden loppuun asti.

Perjantaina on vuorossa vapaat harjoitukset ja lauantaina aika-ajot klo 11.45 sekä 13 kierroksen kisa klo 16.15 alkaen. Sunnuntaina ajetaan vielä viikonlopun toinen ja samalla kauden viimeinen kilpailu tuntia aiemmin klo 15.15 alkaen.

Teksti: Niko Mäkisen tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing