Road Racing 09.06.2016

Niko Mäkisellä edessä jännittävä viikonloppu Barcelonassa

Ratamoottoripyöräilijä Niko Mäkinen valmistautuu parhaillaan tulevana viikonloppuna Barcelonassa ajettavaan FIM CEV Repsol EM-sarjan kolmanteen kilpailuviikonloppuun. Sunnuntaina on vuorossa kauden neljäs osakilpailu ja lauantaina aika-ajot kilpailuun.

Tänään torstaina ja huomenna perjantaina Niko Mäkinen pääsee tutustumaan Barcelonan uudistuneeseen rataprofiiliin, sillä rataa on muutettu viime viikonlopun MotoGP-kilpailussa sattuneen onnettomuuden vuoksi. Tulevana viikonloppuna kilpailut ajetaan niin sanotulla F1-radan profiililla.

– Rata on siis kaikille ”uusi” ja keväisillä testeillä ei ole varmaan vaikutusta viikonlopun tuloksiin, vaan kaikki kuskit aloittavat puhtaalta pöydältä, Mäkinen toteaa.

Motorland Aragonissa sattunut toisen kilpailun ulosajo on unohdettu ja Barcelonaan lähdetään taistelemaan Privaters-luokan voitosta ja samalla pääsystä kymmenen sakkiin koko kisassa. Mäkinen lähtee kauden kolmanteen viikonloppuun Superbike luokan seitsemänneltä sijalla ja Privaters-luokan kakkosena.

Tulospalvelu Aragonin kisoista / aika-ajoista löytyy lauantain aika-ajoista lähtien täältä.

LIVE ajanotto täältä.

Aragonin viikonlopun aikataulu.

Niko Mäkisen kisa ajetaan sunnuntaina 14.00 Suomen aikaa. Lähetys Superbike kisasta alkaa n. klo 13.40.
Osallistujalista Valencian SUPERBIKE-kisaan löytyy täältä.

LIVE-kisalähetykset näytetään suorana Youtube-palvelun kautta.

Lisätietoa: www.nikoracing.fi

Teksti ja kuva: TEAM LEOPARD YAMAHA STRATOS / Mika Mäkinen

Uusimmat

Lisää aiheesta