Rata-ajo 24.04.2016

Niko Karin Unkarin viikonlopulle hyvä päätös

Kuva:Mattias Persson

Tuusulalainen Niko Kari päätti kauden toisen F3:n Eurosarjan viikonlopun Unkarin Hungaroringillä pistesijaan. Kahdeksas sija kerrytti kokemuksen lisäksi pistetiliä neljällä pinnalla. Kari on näin ollen kahden ajetun viikonlopun ja kuuden startin jälkeen 26:lla pisteellä sarjassa sijalla 12. Sarjaa johtaa Maximillian Günther 70 pisteellä.

Unkarin kolmannen startin voitti Hitech GP:n brittikuski Ben Barnicoat ennen Niko Karin Motopark-tallikaveri Joel Erikssonia ja Preman kanadalaista Lance Strollia.

Niko Karin viikonloppu oli kokonaisuutena positiivinen, vaikka parannettavaakin jäi. Lauantain ensimmäisestä startista oli tuloksena uran ensimmäinen palkintosija F3:ssa.

– Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis jäi, erityisesti tietenkin podiumista. Ensimmäisestä viikonlopusta mentiin selkeästi eteenpäin, Kari sanoi.

Toinen sija, keskeytys ja kahdeksas sija eivät tietenkään kokonaisuudessaan ole sitä, mitä kunnianhimoinen nuorukainen haluaa.

– Pitää vain tehdä kovasti töitä niin tästä tulee vielä oikein hyvä. Kaiken kaikkiaan fiilis ja vire on tosi positiivinen, Kari sanoi.

F3-kausi jatkuu 13.–15.5. Ranskan Paussa. Kaikkiaan sarjassa ajetaan 10 kisaviikonloppua ja yhteensä 30 starttia. Kausi on siis vielä alussa.

Sarjan tarkemmat tilastot ja tulokset täältä.

Uusimmat

Lisää aiheesta