Formula 3 01.08.2019

Niko Karin toiveena hyvä pistepotti Unkarista

Niko Kari hakee uutta lentoa kauteensa. Kuva: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency.

Formula 3 -kuljettaja Niko Kari matkaa Unkarin kisaviikonloppuun luottavaisin tunnelmin. Tavoitteena on kasvattaa pistetiliä ja saada kasaan ehjä kisaviikonloppu.

Trident-kuljettaja on kerännyt toistaiseksi tällä kaudella 15 pistettä, kun kausi on puolivälissä. Loppukautta ajatellen Barcelonassa palkintokorokkeelle noussut Kari toivoo ongelmien välttämistä ja potentiaalin lunastamista.

– Tästä viikonlopusta rakennetaan vähän kuin “uutta starttia” tähän kauteen. Epäonnea ja huonoa tuuria on ollut matkassa riittämiin, nyt koetamme yhdessä tiimin kanssa keskittyä siihen, että saisimme kaiken onnistumaan läpi viikonlopun. Päätavoitteena on saada hyvä pistepotti ja tutuin sanoin laittaa “homma rokkaamaan”, Kari kertoo.

Kautta edeltäneissä testeissä Karin ja Tridentin vauhti radalla oli erinomaista. Se lupaa hyvää myös kisaviikonloppua ajatellen.

– Pientä viilattavaa löytyy, erityisesti aika-ajoja varten. Se pitää saada onnistumaan, sen jälkeen kaikki on mahdollista. Olen luottavainen viikonlopun suhteen.

Karin kilpailut ovat nähtävissä C Moren kanavilta 3. ja 4. elokuuta. Lauantain kilpailu starttaa kello 17.40 ja sunnuntain kello 10.55.

Teksti: Niko Kari Press.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo