Rata-ajo 29.08.2019

Niko Kari pistejahtiin legendaarisella Spa-Francorchampsin radalla

Niko Kari. Kuva: Klaas Norg / Dutch Photo Agency

Formula 3 -sarjan kesätauko on päättynyt ja tositoimet jatkuvat tulevana viikonloppuna Belgian Spa-Francorchampsin radalla. Niko Kari on ladannut akkujaan, ollen valmis taistelemaan kärkisijoista.

Italialaisen Trident-tallinsa luona sekä omaa että tiimin iskukykyä Italiassa hionut Kari odottaa viikonlopun ajoja innolla. Spa on monen kuljettajan suosikki, eikä Kari ole poikkeus.

– Mukavaa päästä ajamaan radalla, joka kysyy kuljettajilta paljon. Pidän Span tarjoamista haasteista. Rata tarjoaa mukavan yhdistelmän pitkiä suoria ja nopeita mutkia, jotka täytyy ajaa tarkasti täydellisen kierrosajan saavuttamiseksi, Kari analysoi.

Ennen kesätaukoa Kari ja Trident löysivät ratkaisuja alkukauden ongelmakohtaan, aika-ajovauhtiin. Se lupaa hyvää Span kisaviikonloppua ajatellen.

– Olemme tutkineet auton ja renkaiden käytöstä pyrkien oppimaan, miten niistä saisi optimaalisesti kaiken irti koko kisamatkalta. Viikonlopulta lähdetään totta kai hakemaan maksimaalista suoritusta ja mahdollisimman hyvää pistepottia, luottavainen Kari toteaa.

Formula 3 -kisat näkyvät C Moren kanavilta. Lauantaina kilpailu ajetaan klo 11.30 ja sunnuntaina kello 10.40.

Teksti: Niko Karin tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo