Rata-ajo 25.09.2018

Niko Kari loikkaa Formula 2 –sarjaan!

Niko Kari siirtyy Formula 2 -sarjaan. Kuva: Niko Karin Tiedotus

18-vuotias Niko Kari siirtyy loppukaudeksi Formula 2 -sarjaan. Suomalainen ajaa ensimmäisen kilpailunsa jo tulevana viikonloppuna Venäjän Sotshissa.

Ensi viikonloppuna F2-sarjassa debytoiva Niko Kari korvaa hollantilaisessa MP Motorsportin F2-tallissa sveitsiläiskuljettaja Ralph Boschungin. Suomalainen tulee ajamaan kauden kaksi viimeistä osakilpailua, joista Venäjän Sotshin osakilpailu on ensimmäinen. Kausi päättyy 23.-25. marraskuuta Arabiemiraateissa ajettavaan finaaliin. Tallin toinen kuljettaja on ranskalainen Dorian Boccolacci.

– Olen erittäin iloinen, että MP otti minut tiimiinsä. Uudet F2-autot ovat näyttäneet upeilta tällä kaudella, enkä malta odottaa, että pääsen ajamaan niillä itse, Kari iloitsi tiimin tiedotteessa.

Kari on kilpaillut tällä kaudella GP3-sarjassa MP Motorsportin väreissä.

– Niko on ollut tällä toisella yhteisellä GP3-kaudellamme hieman epäonnekas, toteaa MP Motorsportin tiimipäällikkö Sander Dorsman ja jatkaa: – Mutta hän on aina näyttänyt vauhtinsa. Olemme luottavaisia, että hän saa pian vauhdin näkymään myös tuloksissa kahdessa kauden viimeisessä F2-osakilpailussa.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rata-ajo