Jäärata 10.02.2017

Niklas Ajo Seinäjoen jäätaistoon: ”Voittoa lähdetään hakemaan”

Niklas Ajo lähtee voittotaisteluun Seinäjoelta starttaavaan jääradan SM-kauteen.

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan Moto3-luokasta tuttu Niklas Ajo tulee kisaamaan jääradan SM-sarjassa, joka polkaistaan käyntiin huomenna Seinäjoelta.

– Kyllä on siistiä päästä taas kisaamaan, toteaa Niklas Ajo, jonka viime vuoden jääratakausi päättyi jo heti alkumetreille kauden ensimmäisessä kilpailussa sattuneen loukkaantumisen takia. Tuolloin Ajo kaatui Seinäjoen kilpailussa ja jäi pahasti moottoripyöränsä alle.

Nyt viime vuoden kolhut ovat menneen talven lumia ja Ajo keskittyy täysillä huomenna Seinäjoelta starttaavaan kauteen. Helsinki Racing Clubia edustava nuorukainen tulee kisaamaan sekä JR Open A- että JR Lites A- SM-luokissa

– Voittoa lähdetään tietysti hakemaan, mutta taso on sen verran kova taas, että tuloksesta ei ole mitään paineita. Viime vuoden vammat eivät kuitenkaan enää vaivaa yhtään.

Niklas Ajon kisakalusto on valmiina uuteen jääratakauteen. Kuva: Niklas Ajo

Tänä vuonna Moto3-luokan MM-sarjassa kisaavan Patrik Pulkkisen kisainsinöörinä toimiva Ajo ei pysty työkiireidensä takia osallistumaan kaikkiin kuuteen SM-osakilpailuun, mutta näillä näkymin hänet tullaan näkemään neljässä koitoksessa. Mahdollisesti myös Niklaksen isä Aki Ajo nähdään kauden aikana kisaamassa viime vuoden tapaan veteraani-luokassa, mikäli hänen aikataulunsa antavat myöden.

Jääradan SM-kalenteri 2017

11.02.2017 Seinäjoki
19.02.2017 Kuopio
26.02.2017 Orivesi
04.03.2017 Vieremä, Palosenjärvi
05.03.2017 Vieremä, Vuorisjärvi
12.03.2017 Konnevesi

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Jääradan SM-kausi käyntiin – Mistä alkoi 25-kertaisen Suomen mestarin tarina?

Jääratamoottoripyöräilyn SM-avaus Seinäjoella ensi lauantaina

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Jäärata