Road Racing 24.08.2018

Niki Tuuli korkkaa Silverstonen radan “MM-pisteet tavoitteena”

Hollannin Assenissa kaatunut ja sormensa pahasti loukannut Niki Tuuli teki paluun ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan viime viikonloppuna Itävallan osakilpailussa. Kuva: PETRONAS Sprinta Racing Tiedotus

MotoGP-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Iso-Britanniassa Silverstonen radalla. Suomen Niki Tuuli starttaa kilpailun Moto2-luokkaan pistesijat mielessään.

PETRONAS Sprinta Racing -tiimin Moto2-luokan kuljettaja Niki Tuuli palasi takaisin kisa-areenoille viime viikonloppuna Itävallan osakilpailussa. Assenissa loukkaantunut Tuuli nousi Red Bull Ringillä hienosti 29 ruudusta sijalle 21, mutta 20 joukosta poisjääminen ei tyydyttänyt suomalaista.

Tuuli aikookin nyt tehdä parhaansa päästäkseen MM-pisteille Silverstonen 5,9 kilometrin mittaisella radalla.

– Viime viikko Itävallassa oli tosi vaikea, joten odotan innolla, että pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä Silverstonessa, Tuuli toteaa.

Imatralaisnuorukaisella on edessään kuitenkin jälleen haastavat olosuhteet, sillä Silverstonen rata ei ole hänelle entuudestaan tuttu.

– Minun pitää oppia rata nopeasti ja parantaa jatkuvasti. Haluan todella saada hyvän viikonlopun, mutta se ei tule olemaan helppoa Silverstonessa, koska se on jälleen uusi rata minulle.

– Toivottavasti tulee olemaan kuiva viikonloppu, jotta voimme todella työskennellä pyörän säätöjen kanssa ja löydän vauhdin nopeasti. Tavoite on – kuten aina – taistella MM-pisteistä ja tähän tulen keskittymään, Tuuli päättää.

MotoGP-lähetykset Suomessa näyttää C More -kanava.

Teksti: Moottoriurheilu.tv / PETRONAS Sprinta Racing Tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing