Road Racing 11.05.2018

Niki Tuuli Imolan MM-osakilpailuun innokkain mielin ”Parannamme menoa koko ajan”

Niki Tuuli on viiden ajetun MM-osakilpailun jälkeen kahdeksantena. Kuva: Niki Tuulin Tiedotus

Supersportin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Italiassa, kun Imolan legendaarinen rata isännöi kauden viidettä MM-osakilpailua. Niki Tuuli lähtee luottavaisena kamppailemaan kilpailun kärkipaikoista.

CIA Landlord Insurance Honda -tiimin suomalaiskuljettaja Niki Tuuli on saanut pikkuhiljaa parannettua menoaan uuden pyörän puikoissa. Edellisessä Assenin osakilpailussa CBR 600RR:llä kuudenneksi sijoittunut imatralainen lähtee tulevaan viikonloppuun hyvillä mielin.

– Odotan innoissani viikonloppua, koska olemme nyt paljon lähempänä kärkeä. Kilpailu kilpailulta olemme parempia ja opimme työskentelemään paremmin, Tuuli iloitsee.

– Pääasia tänä viikonloppuna on olla rauhallinen ja keskittyä niihin asioihin, jotka ovat jo meidän tiedossa, jotta voimme olla nopeampia. Totta kai minun pitää puskea täysillä!

Myös tiimipäällikkö Simon Buckmaster on tyytyväinen Tuulin otteisiin. Suomalainen on ajanut kymmenen parhaimman joukkoon kolmesti ja kerännyt yhteensä 29 pistettä, jotka oikeuttavat MM-pistelistalla sijaan kahdeksan.

– Niki pääsi Assenin aika-ajoissa suoraan Superpole 2:een ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Hän tietää, että hänellä on mahdollisuus olla kärjessä ja me tiedämme tiiminä, että meillä on mahdollisuus ja pyörä olla kärjessä. Vielä tarvitaan hieman enemmän työtä, mutta Niki parantaa menoaan koko ajan ja oppii, miten saada pyörästä paras mahdollinen irti. Me taas opimme, miten saada Nikistä paras mahdollinen irti, Bucmaster toteaa.

World Supersportin MM-sarjan viides osakilpailuviikonloppu starttaa perjantain vapailla harjoituksilla klo 11.40 Suomen aikaa. Aika-ajot ajetaan lauantaina klo 15.00 alkaen ja kilpailu starttaa sunnuntaina klo 12.30.

Lisätietoa: www.worldsbk.com

Teksti: Moottoriurheilu.tv / CIA Landlord Insurance Honda Tiedotus

Assenissa kuudenneksi sijoittunut Niki Tuuli “Iso parannus alkukauteen”

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing