Speedway 11.04.2017

Nike Lunnan kausi starttasi lupaavasti Englannissa

Nike Lunna aloitti kauden 2017 lupaavasti. Kuva: Philip Martyn P Lanning

Kesän speedwaykaudet starttasivat käyntiin ympäri Eurooppaa. Viime viikot kuljettajat ympäri maailman ovat leireilleet, päässeet testaamaan kisakalustoaan ja esitelleet uusien joukkueidensa kokoonpanoja.

Nike Lunna, nuori suomalainen speedwaykuljettaja, palasi takaisin hallitsevan Englannin knock-out-cupin mestarin punavalkoisiin väreihin ja jatkaa kaudella 2017 edustaen Glasgow Tigers -joukkuetta.

Toukokuussa Lunna aloittaa kauden Ruotsissa edustaen Hallstavikissa kotirataa pitävää Rospiggarna-joukkuetta, joka on hallitseva Ruotsin Elitserien mestari.

Mielenkiintoista tästä tekee speedwayn seuraajille myös se, että tulemme näkemän tämän joukkueen väreissä kaksi menestynyttä suomalaista speedwaykuljettajaa, kun Lunnan lisäksi Timo Lahti lähtee puolustamaan joukkueensa mestaruutta.

Nike Lunna. Kuva: Glasgow Tigers

Lunna on innoissaan tulevasta kaudestaan ja tämän nuoren herran mietteet olivat ennen ensimmäistä kisaa hyvin selkeät: ”Can`t wait”.

Ensimmäiset kisat ajettiin viime viikolla Englannissa. Lunnan edustamalla Glasgow Tigersilla on ensimmäisestä kisasta alkaen ollut huima vauhti päällä. Joukkueella on takanaan jo kaksi voittoa jo ajetuista kolmesta kisasta. Lunna ylsi myös hienoon henkilökohtaiseen suoritukseen kisassa Newcastlea vastaan. Hän ajoi 11 pistettä pudottamalla vain yhden pisteen.

Lupaava alku tulevaa kautta ajatellen ja se myös huokui Lunnan äänestä.

– Fiilis täällä Englannissa on ollut loistava ensimmäisestä kisasta saakka. Kausi starttasi minulle parhaalla tavalla, mikä on näkynyt tuloksissa. Uusi kalusto täällä Englannissa on tuonut itsevarmuutta ajamiseen ja ajaminen tuntuu tällä kalustolla niin hyvälle, ettei malta odottaa seuraavaa kilpailua. Kilpailemista tällä kaudella toki helpottaa mennyt kausi täällä, radat ovat jo jokseenkin tuttuja ja säädöt ovat helpompia löytää, Lunna toteaa.

 

Lisätietoa:
www.nikespeedway.fi
www.glasgowtigers.co
www.rospiggarna.nu
Facebook : @Nike Lunna

Teksti: Nike Lunnan tiedotus

 

Nike Lunnasta Englannin speedway-sarjan mestari

Nike Lunna – viisi kisaa ja viisi eri maata

 

Uusimmat

Lisää aiheesta

Speedway