Rallicross 03.07.2019

Niclas Grönholm tavoittelemaan voittoa Ruotsissa

Niclas Grönholm jatkaa rallicrossin MM-kauttaan voitto alla. Kuva: GRX Team.

GRX Taneco Teamin kuljettaja Niclas Grönholm lähtee tavoittelemaan voittoa rallicrossin MM-sarjan kuudennessa osakilpailussa Ruotsin Höljesissä.

Pikkukylän megatapahtuma on valmiina vastaanottamaan rallicrossin maailmantähdet. Grönholm palasi sairaustauolta lopulta voitokkaasti Norjan osakilpailussa kolme viikkoa sitten. Uran ensimmäinen voitto tuli lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen kisan jo päätyttyä, mutta se sai Grönholmin luottamaan omiin kykyihin.

Suomalaisen vauhti oli Norjassa kaiken aikaa aivan nopeimpien joukossa ja samaa vauhtia lähdetään hakemaan myös tulevana viikonloppuna.

– Höljes on ilman muuta yksi suosikkikilpailuistani sarjassa. Rata ei ole mikään helppo, mutta se tarjoaa kuitenkin ihan nautittavaa menoa. Tavoite on selvä, eli pitää sama hyvä fiilis autoon ja pitää myös vauhti samoissa lukemissa, joka oli Norjassa. Näistä asemista haen kyllä voittoa, Grönholm toteaa.

Ruotsin osakilpailu vetää perinteisesti tuhansia katsojia viettämään kesäistä vauhtiviikonloppua Höjesin kylään ja juhlaa rittää radalla ja sen ulkopuolella. Hyvä tunnelma sytyttää myös kuljettajat ja tiimit hyvään menoon.

– Höljes on yksi kauden kohokohdista ja sinne on aina hienoa mennä kilpailemaan. Meidän tiimillä on kulkenut nyt hyvin ja samaa odotan viikonlopulta, GRX Taneco -tiimin johtaja Marcus Grönholm sanoo.

Niclas Grönholm on luottavainen ennen Ruotsin Höljesin MM-osakilpailua. Kuva: GRX Team.

Teksti: GRX Team.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Rallicross