Ralli 14.01.2019

Nevän kauden avaus päättyi johtopaikalta keskeytykseen – “Hyvin kulki siihen saakka”

Samuli Nevä avasi kisakautensa Lopella. Kuva: Patrick Rupponen

Paimion UA:ta edustava Samuli Nevä kartturinaan Juha Kivimäki aloittivat kautensa lauantaina Lopella ajetussa Kaloppi Rallissa. Kaksikon hyvin sujunut ralli päättyi kuitenkin ennenaikaisesti Corolla GT:n kytkintä vaivanneeseen “euron vikaan”.

– Lopelle lähdettiin hyvillä mielin, alla oli hyvät pikku testit ja auto oli oikein mallikkaassa kunnossa valmistavien testien perusteella.

Viisi erikoiskoetta käsittänyt ralli päättyi Nevän osalta kuitenkin keskeytykseen kolmen erikoiskokeen ja kolmen luokkapohja-ajan jälkeen.

– Hyvin kulki siihen saakka, meillä oli siinä Rantasalon Mikan kanssa hyvä kisa menossa, eivätkä nelivetoisetkaan ihan hirveän kaukana olleet, olisi ollut kiva jatkaa sitä maaliin saakka. Mutta pääpiirteittäin pieniä säätömuutoksia lukuunottamatta kaikki sujui oikein hyvin ja saa olla tyytyväinen, vaikka maaliin ei tällä kertaa päästykään. 

Nevän kausi jatkuu jo tulevana keskiviikkona yhteistyökumppanitilaisuudella, jossa on tarkoituksena hakea viimeisetkin säädöt kuntoon ennen tammikuun lopulla ajettavaa Marttilan OP Rallisprint -kilpailua.

– Tästä on hyvä jatkaa kautta kohti Marttilaa, kun Kalopista tullut vikakin on jo korjattu. Kiitos vielä kaikille uusille ja vanhoille yhteistyökumppaneille, jotka ovat mukana matkassa, Nevä päättää. 

Teksti: Patrick Rupponen, Samuli Nevän tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli