Ralli 06.06.2016

Neste Rallin turva-autoina nähdään tänä vuonna BMW:t

Suomen MM-ralli, Neste Ralli, ja BMW Group Suomi solmivat yhteistyösopimuksen vuodelle 2016. Sopimuksen myötä Neste Rallin järjestäjän, AKK:n ja Turvassa Tiellä -kampanjakumppani BMW:n eteenpäin viemä liikenneturvallisuusteema näkyy Neste Rallin turva-autojen ohella Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen tapahtuma-alueella.

AKK:n vuonna 2013 käynnistämä, valtakunnallinen Turvassa Tiellä -kampanja on osa kansainvälisen autoliitto FIA:n Action For Road Safety -liikenneturvallisuuskampanjaa. Turvassa Tiellä on tuonut liikenneturvallisuuskoulutusta Suomen kouluihin ja esittäytynyt erilaisten nuoriso- ja perhetapahtumien yhteydessä. Ajokortti-ikää lähestyville nuorille suunnatussa koulutuksessa korostetaan oikeaa asennetta liikenteessä.

BMW Group Suomi aloitti yhteistyön Turvassa Tiellä -kampanjan parissa tammikuussa 2015 ja keräsi viime keväänä koajokampanjallaan yhteensä 46 000 euroa nuorten liikenneturvallisuustyöhön. Tänä vuonna yhteistyö AKK:n kanssa laajenee 28.-31.7. ajettavaan Neste Ralliin, jonka 0-autoiksi, tuttavallisemmin turva-autoiksi, BMW Group Suomi toimittaa X1- ja X3 -automalleja. Turva-autot nähdään erikoiskokeiden alussa Turvassa Tiellä –teemaisella ilmeellä. Tämän lisäksi kampanjailme tuodaan yleisön nähtäväksi myös mm. satojen kilpailun liikenteenohjaajien asuissa sekä Paviljongin kilpailukeskuksen tapahtuma-alueella.

”On hienoa jatkaa yhteistyötä meille yhteisesti tärkeän asian, tieliikenneturvallisuuden puolesta. Ilahduttavaa, että yhdessä valtakunnallisesti jalkauttamamme Turvassa Tiellä –kampanja saa nyt uudenlaista, yhä monipuolisempaa näkyvyyttä Suomen suurimmassa vuosittaisessa, myös kansainvälisesti merkittävässä autourheilutapahtumassa”, kuvailee Neste Rallin promoottori Jani Backman.

“Yhteistyö AKK:n Neste Rallin kanssa konkretisoi Turvassa Tiellä –liikenneturvallisuusyhteistyötämme. Neste Rallissa pääsemme kertomaan Turvassa Tiellä –liikkenneturvallisuuskampanjasta yhdessä muiden kampanjan yhteistyökumppanien kanssa laajalle yleisölle”, sanoo BMW Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henri Jantunen.

Teksti: Neste Rallin tiedotus

—-

Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Kansainvälinen autourheiluklassikko on kuuluisa nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan. Ralli ajetaan perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia ja myös kilpailijamäärältään yksi sarjan suurimmista. Tulevana kesänä Neste Ralli järjestetään 28.-31.7.2016. www.nesterallyfinland.fi

Turvassa Tiellä on vuoden 2013 alussa käynnistynyt valtakunnallinen tieliikenneturvallisuuskampanja, jonka järjestää autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ja sen markkinointiyhtiö AKK Sports yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kampanja tuo tieturvallisuusluennot sekä ajoneuvojen hallintakoulutukset Suomen yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin. Vuonna 2016 kampanjakouluttajia toimii yli 20 paikkakunnalta ympäri Suomea. Turvassa Tiellä on samalla osa autourheilun kansainvälisen kattojärjestön, FIA:n, Action for Road Safety -kampanjaa. www.turvassatiella.fi

BMW Group on yksi maailman menestyneimmistä autojen ja moottoripyörien valmistajista, jonka brändejä ovat BMW, MINI ja Rolls-Royce. BMW Groupilla on 28 tuotantolaitosta 13 eri maassa, ja yhtiön myyntiverkosto kattaa yli 140 maata. BMW Group myi kaikkiaan noin 1.963 miljoonaa autoa ja 115 215 moottoripyörää vuonna 2013. BMW Groupin liikevaihto tilivuonna 2012 oli 76,85 miljardia euroa ja voitto ennen veroja 7,82 miljardia euroa. Vuoden 2012 lopussa yhtiöllä oli noin 105 876 työntekijää. BMW Groupin menestys pohjautuu pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan. Yhtiö onkin ottanut strategiaansa olennaisina osina ekologisesti ja sosiaalisesti kestävät toimintatavat koko arvoketjussaan, kattavan tuotevastuun ja luonnonvarojen säästämisen. www.bmwgroup.com

Uusimmat

Lisää aiheesta