Ralli 01.03.2016

Neste Ralli ja Tuulilasi jatkavat yhteistyötään

Jari-Matti Latvalalla ja kumppaneilla on edessä enää Puolan MM-osakilpailu ennen kotinäyttämöä Neste Rallia. Kuva: McKlein

 

FIA:n MM-rallin Suomen osakilpailun, Neste Rallin virallinen Katsojaopas julkaistaan jälleen yhteistyössä Suomen suurimman autolehden, Tuulilasin, kanssa. Suomen MM-rallin uudistuvan kisaoppaan ohella ralliyleisöä halutaan palvella jatkossa entistä paremmin tuottamalla enemmän yhteisiä sisältöjä myös www-saittien, sosiaalisen median ja mobiilipalvelujen käyttäjille.

28.-31.7.2016 ajettavan Suomen MM-rallin kisaopas ilmestyy postilaatikoihin ja lehtipisteisiin 14.7. ja on samalla Tuulilasin numero 9, josta löytyy autoista innostuneille kiinnostavaa luettavaa myös siirryttäessä erikoiskokeelta toiselle. Virallinen Katsojaopas tarjoaa kaiken tarpeellisen rallin seuraamiseksi: mukana ovat mm. kuljettajaesittelyt, erikoiskoekartat, aikataulut, katselu- ja pysäköintialueet palvelutietoineen sekä ajo-ohjeet, joiden avulla yleisön liikkuminen käy mahdollisimman sujuvasti. Katsojaopas julkaistaan oleellisilta osin kaksikielisenä, suomeksi ja englanniksi.

Neste Rallin järjestäjän, AKK Sports Oy:n, markkinointijohtaja Heli Kemppainen on tyytyväinen uudesta 2-vuotisesta yhteistyösopimuksesta A-lehtiin kuuluvan Tuulilasin kanssa.

”Yhteistyömme laajenee sopimuksen myötä meille niin tärkeästä printtimediasta myös uudenlaisiin mediamuotoihin, joiden avulla pääsemme palvelemaan yhteistä yleisöämme entistä monipuolisemmin. Molemmilla tahoilla on vankka tahto kehittää uusiakin sisältöjä vahvan Katsojaopas-tuotteen rinnalla ja yhteistyön kautta myös vahvistaa yhteistä viestinnällistä tekijärintamaa”, Kemppainen iloitsee.

”Neste Rallilla on Tuulilasin lukijoiden ja kaikkien suomalaisten autourheiluseuraajien sydämissä pyhä paikka. On hienoa, että pääsemme kehittämään Neste Rallin virallista katsojaopasta ja sen yhteydessä tarjottavia entistä monimuotoisempia mediapalveluita yhteistyössä erittäin innovatiivisen ja ennakkoluulottoman AKK Sportsin MM-rallitiimin kanssa. Olen varma, että tästä yhteistyöstä hyötyvät niin rallin seuraajat kuin Tuulilasin lukijat”, Tuulilasin päätoimittaja Jukka Rönkä sanoo.

Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Kansainvälinen autourheiluklassikko on kuuluisa nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan. Ralli ajetaan perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus ja huoltoparkki. Tapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia ja myös kilpailijamäärältään yksi sarjan suurimmista. Tulevana kesänä Neste Ralli järjestetään 28.-31.7.2016. www.nesterallyfinland.fi

Suomen suurin autolehti Tuulilasi kuuluu A-lehdet-konserniin, joka julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. www.tuulilasi.fi

Lähde: Neste Ralli tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta