Enduro 14.10.2016

Neljäs päivä Sixiä takana, Junior Trophy -joukkueelle vauhti maistuu

Joukkue-MM-enduron neljäs kisapäivä on saatu maaliin Espanjassa. Suomen maajoukkueelle päivä oli hyvä ja pojat ovat hyvissä asetelmissa.

Henric Stigellin vauhtia ei enää häirinnyt kisan alussa tapahtunut kaatuminen ja Henu pystyi ajamaan tänään hienosti. Myös Mika Barnesin päivä oli edellistä parempi ja hän oli ajoonsa tyytyväinen. Eemil Pohjola on myös päässyt rytmiin kiinni ja nauttii ajamisesta.

Kisapäivää Pohjola summaan näin: – Oli oikeestaan ihan mainio päivä. Ykköspätkällä kylläkin ajoin puuhun, rytäkässä meni tanko vinoon ja osuman jälkeen kahvat sojotti minne sattuu. Tankin korkkikin aukesi samalla ja ensin säikähdin bensoista, mutta ne kuitenkin lopulta riittivät. Ylimääräinen ohjelma vei aikaa melko paljon. Lippojen jälkeen kuitenkin ajo alkoi sujua ihan hyvin ja sain puristettua yhden junioriluokan nopeimman pätkäajankin. Noustiin nyt Ranskan ohi nelossijalle ja homma sujuu muutenkin hienosti koko joukkueella. Vielä on parannettavaa, mutta kyllä me täältä hyvä tulos saadaan.

Junioreiden kerhojoukkuueella päivä oli huomattavasti vaikeampi

Nuorimmaisten junioreiden kerhojoukkue koki vastoinkäymisiä heti päivän ensimmäisellä erikoiskokeella. kun Roni Kytönen kaatui rajusti ja joutui matkaamaan sairaalaan. Kytönen mursi rytäkässä lonkkaansa ja sai lisäksi tikattavia kolhuja. Kytösen tilanne on kuitenkin tapahtuneeseen nähden hyvä, mutta hänen kohdaltaan joukkuekilpailu on nyt valitettavasti ohi. Joukkueen Aleksi Hänninen ja Hugo Svärd ovat kisassa yhä mukana, mutta Kytösen poisjäänti vaikuttaa tietenkin joukkueen tulokseen merkittävästi.

Teksti ja kuva: Kytönen Motorsport tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro