Rallisprint 04.01.2017

Neliöx Rallisprint avaa kilpailukauden loppiaisena Lahdessa

Vuonna 2016 Neliöx Rallisprintin voitti 2016 AnkUA:n Jukka Tenho. Kuva: Neliöx Rallisprint

Lahden Villähteellä, Hokkarassa ajettava Neliöx Rallisprint avaa kotimaisen moottoriurheilukauden perjantaina 6. tammikuuta. Loppiaiseksi osuva Lahden Urheiluautoilijoiden järjestämä rallisprint alkaa kello 11.00 ja on kyseisellä radalla järjestyksessään toinen.

Kisaviikon alla on saatu kovat tienpinnat pakkasien muodossa ja puuteriluntakin on maisemaa kaunistamaan satanut toistakymmentä senttiä. Vaihtelevista sääennusteista huolimatta kilpailuun saatiin mukavat 84 ilmoittautunutta.

Reilun neljän kilometrin mittainen rata tarjoaa vauhdikkaan testimahdollisuuden rallin ja sprintin arvosarjoihin tähyäville kuljettajille. Monet viime vuonna menestyneet kuljettajat ovat tänäkin vuonna voittoaan puolustamassa, vaikkakin myös uusia kovia haastajia löytyy heille kaikille.

Kilpailun arvioidaan olevan ohi noin kello 14.00 iltapäivällä, joten yleisönkään aika ei käy pitkäksi.
Kuuma kahvi ja rallimakkara pitävät omalta osaltaan huolen rallikansan viihtyvyydestä.

Myös osallistujia hellitään, mikäli menestystä rallisprintistä tulee, sillä luokkavoittajille luvassa on pokaalien lisäksi Autoracingin lahjakortteja. Lisäpalkinnoksi luetaan myös 29.1.2017 Mäntyharjulla ajettavan Polaria-Sprintin kanssa kerätty yhteispotti (200 euroa), joka arvotaan Mäntyharjun kilpailun yhteydessä molempiin kilpailuihin osallistuvien kesken.

Teksti: Neliöx Rallisprint tiedotus

Uusimmat

Lisää aiheesta

Ralli