Road Racing 14.02.2020

Nässi Espanjan ESBK-sarjaan espanjalaisessa MDR-tiimissä

Felix Nässi on palannut pyörän satulaan talvitauon jälkeen. Kuva: WheelsPics.

Ratamoottoripyöräilyn Moto3- ja STK600-luokkien Suomen mestari Felix Nässi on tehnyt sopimuksen almerialaisen MDR Circuito Costa de Almeria tiimin kanssa.

Sopimukseen kuuluu seitsemän Espanjan mestaruussarjan osakilpailua Supersport 600 -luokassa ja mahdollisuus ajaa myös muutama kilpailu Suomessa. MDR-tiimi on aikaisemmin saavuttanut toisen sijan Espanjan mestaruussarjassa Diego Perezin kanssa, joten tiimin osaamisesta menestyminen ei ainakaan ole kiinni. Nässille tuttu Yamahan R6 tulee olemaan kilpailukalustona.

– Ensimmäiset testit Almerian Circuito de Andalucia radalla olivat erittäin positiivinen kokemus. Yhteistyö tiimin kanssa toimi hyvin, vaikka kaikki oli uutta, mekaanikot, uusi Yamaha, Michelin-renkaat sekä erittäin haastava ja nopea rata. Tunsin heti alusta asti oloni kotoisaksi Yamahan päällä ja hyviä kierroksia tuli runsaasti parin päivän aikana. Lopuksi kierrosaikakin saatiin jo hyvälle tasolle. Tästä on hyvä jatkaa testejä, jotta ollaan täydessä iskussa Jerezin avauskilpailussa huhtikuun 4. ja 5. päivä, tuumaili Nässi testien jälkeen.

Felix Nässi kilpailee Espanjan mestaruussarjassa 2020. Kuva: WheelsPics.

– Me olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Felix Nässin tiimiin kaudeksi 2020. Felixin suorituskyky, kolmen kuukauden ajotauon jälkeen, oli miellyttävä yllätys. Uskomme hänen potentiaaliin menestyä sarjassa, vaikka Felixillä on pari uutta rataa opiskeltavana, kertoi MDR-tiimin omistaja ja tallipäällikkö Juan Diaz.

MDR-tiimissä on toivotettu Felix Nässi tervetulleeksi. Kuva: WheelsPics.

Teksti: Juha Nässi, tiedote.

Uusimmat

Lisää aiheesta