Enduro 26.03.2019

Naisten enduroleiri kerää lajin harrastajia toukokuussa Lopelle

Naisten enduroleiri järjestetään Lopella jo neljättä kertaa. Kuva: Naisten Enduroleirin tiedotus

Kolmena keväänä Lopen Enduron upeissa maastoissa on järjestetty naisten enduroleiri ja mukana ollut iso joukko lajista innostuneita kuljettajia. Naisia vasta-alkajista kisakuskeihin, jotka ovat päässeet viikonlopun ajaksi ammattivalmentajien oppiin ajamaan monipuolisiin maastoihin.

Kohta on kevät ja taas mennään. Toukokuun lopussa ajetaan moottoripyörillä Suomen upeimmissa enduromaastoissa Lopella. Viikonlopun aikana omat pienryhmät järjestetään eritasoisille kuskeille, eli mukaan mahtuu vasta-alkajat, vähän ajaneet sekä lajia jo pitkään harrastaneet. Paikalle voi tulla oman pyörän ja varusteiden kanssa, tai vaihtoehtoisesti vuokrata koko setin. Leirillä on mukana ammattilaisten valmennustiimi.

Ajankohta on 18.-19. toukokuuta ja paikkana Riihimäen läheisyydessä oleva Lopen Enduro. Lauantai on varattu kokonaan tekniikkarasteille ja sunnuntaina fiilistellään edellisen päivän oppeja ja päästään nauttimaan upeista safarimaastoista. Suosittelemme siis vilpittömästi varaamaan leiriin kaksi päivää, jolloin endurosta pääsee nauttimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Mukaan voi tulla myös vain toiseksi päiväksi: Kokeneemmat kuskit voivat tulla nauttimaan myös vain lauantain opeista tai sunnuntain safaritunnelmasta. Jos olet vasta-alkaja ja mukana vain yhden päivän, niin päivä on silloin lauantai, koska sunnuntaina mennään sitten oppien mukaan ja kaikilla on jo vauhti kasvanut.

Leirihengessä tarjolla olisi mahdollisuus viettää yö ulkosalla meidän omassa telttakylässä Lopen Enduron mailla. Olisi iso ilo saada mahdollisimman moni mukaan pikku yöseikkailuun ja viettämään aikaa samanhenkisten naisten seurassa koko viikonlopun ajaksi.

– Tulossa jälleen taatusti mieleenpainuva, hauska ja opettava viikonloppu. Fiilis Lopella on vaan aivan mieletön. Lopen porukka on huippua, ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mikä parasta; saamme nauttia siitä koko viikonlopun samanhenkisessä, toisiansa tsemppaavassa seurassa, Fanny Saarelainen iloitsee.

Lisätietoja, hinnat sekä ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Teksti: Fanny Saarelainen & Moottoriurheilu.tv

Uusimmat

Lisää aiheesta

Enduro