Trial 23.07.2016

Myöhänen täysin ylivoimainen Salossa

MM- ja EM-sarjoissa kisaava Timo Myöhänen otti helpon voiton Salossa. Kuva: Veijo Matinaho

Tänään Salossa ajettu kauden viides trialin SM-osakilpailu sujui Timo Myöhäsen heilutellessa tahtipuikkoa konkarin elein.

Suomalaisen trialin ykkösnimi Timo Myöhänen hallitsi tänään lauantaina Salossa järjestettyä kauden viidettä SM-koitosta helpon oloisesti. Eliittiluokkaa johtavalle Myöhäselle voitto oli jo kauden neljäs.

– Kisa meni melkolailla rutiinisuorituksella. Ei tarvinnut kummemmin puristaa, että ajo luisti. Tänään tuli vain neljä pistettä, mikä kertoi jaksojen helppoudesta omalla kohdalla. Uskon että ratamestarilla oli sadekeli mielessään jaksoja valmistaessa. Kaiken kaikkiaan siis kelpo päivä takana, Vertigolla kisaava Myöhänen kertasi.

Eliitti-luokan palkintojen jako.

Eliitti-luokan palkintojen jako. Kuva: Veijo Matinaho

EM- ja MM-sarjoissa kisaava Myöhänen viettää nyt hetken kotimaassa.

– Nyt katse kääntyykin jo ensi viikkoon, kun maanantaina alkaa Raaseporissa lasten ja nuorten trial-leiri, jonne menen antamaan omat vinkkini nuorille kuljettajan aluille.

SM-sarjan toista sijaa pitävä trialkonkari Jussi Haapanen sijoittui eliittiluokassa toiseksi 22 pisteellä ja Jere Karjalainen oli kolmas 40 pisteellä.

Super Cup -luokan palkintojen jako.

Super Cup -luokan palkintojen jako. Kuva: Veijo Matinaho

A-luokan voittoon ajoi Niko Nurmio jättäen ennakkosuosikki Mikko Mäkelän toiseksi. Kolmanneksi sijoittui Onni Oja. SC-luokassa parhaimman suorituksen teki Mikko von Plato, B-luokassa voiton otti Ilkka Oittinen ja 40+-luokassa Tommi Kallio.

Trialin SM-sarja jatkuu 27.8. Nokialla.

Teksti: Moottoriurheilu.tv

Kuvankaappaus 2016-7-23 kello 18.33.50

Timo Myöhänen ja Jussi Haapanen normaalisti kärjessä SM-trialissa Vuohimäessä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial