Trial 04.08.2016

Myöhäsen kansainvälisten kisojen urakointi jatkuu

Timo Myöhänen kisaa tällä kaudella trialin SM-, EM- ja MM-sarjoissa.

Trial-kilpailija Timo Myöhäsen kalenterissa on seuraavana vuorossa tulevana viikonloppuna Tsekkien Trial EM-osakilpailu, joka ajetaan Sokolovin kaupungissa 150 kilometriä länteen Prahasta.

Tsekeissä ajettava koitos on kauden kolmas trialin EM-viikonloppu, jonka aikana ajetaan tuttuun tapaan kaksi erillistä osakilpailua, toinen lauantaina ja toinen sunnuntaina.

Timo Myöhänen on EM-sarjassa kuudennella sijalla ja onnistuessaan voi nousta parhaimmillaan pari pykälää ylöspäin.

Myöhäsellä on ajohistoriassaan hyviä sijoituksia Tsekeissä, mutta Sokolov on uusi tuttavuus. Viime vuosina kisapaikkaa ei olla käytetty kansainvälisissä kisoissa ja siten useimmille kuskeille, kuten myös Myöhäselle, odotettavissa on mielenkiintoinen kisa ennalta “tuntemattomien” paikkojen ansiosta.

– Normiviikonloppu tiedossa. Sarjan suhteen ei ole paineita mihinkään suuntaan ja ajo tuntuu hyvältä. Kalusto on kunnossa ja sen suhteen ei tähän kisaan olla tietääkseni tehty mitään isompia asioita. Eli ei muuta kuin Hindrenin kanssa Tsekkeihin ja jalat tapeilla, veisteli Myöhänen viitaten reppuriinsa Joa Hindreeniin.

Tämän viikonlopun aikana Myöhänen ja Hindreen eivät ole ainoita suomalaisia Tsekeissä, koska kisassa ajetaan myös +40 V EM-sarjan osakilpailu, johon on ilmoittautunut Suomesta Sami Kymäläinen, Pekka Heinikoski ja Hannu Heinikoski.

Teksti ja kuva: Timo Myöhäsen tiedotus

Myöhänen täysin ylivoimainen Salossa

Myöhänen ruokamyrkytyksen kourissa Belgian MM-Trialissa

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial