Motocross 03.07.2016

MX-liigan Tornion-osakilpailu peruttu

Motocrossin MX-liigan Tornion-osakilpailu on peruttu. Kilpailu oli määrä järjestää 9.-10. heinäkuuta.
Polar Cross Moottorikerhon (PCMK) oli määrä järjestää motocrossin MX-liigan neljäs osakilpailu Tornion-radalla, mutta vähäisen osallistujamäärän takia kilpailu on peruttu.

Osallistujamäärän vähyyden takia PCMK olisi halunnut järjestää kilpailun yksipäiväisenä karsiakseen kulujaan, mutta muutos olisi ollut Suomen Moottoriliiton Urheilusäännöstön (07 Kilpailukalenteri ja kilpailuluvat) vastainen. Alkuperäisesti kaksipäiväiseksi ilmoitettua sarjamuotoista kilpailua ei voi muuttaa yksipäiväiseksi näin lyhyellä varoitusajalla.

PCMK pahoittelee kilpailun peruuttamista.

PCMK tiedottaa kilpailun peruuttamisesta kilpailuun ilmoittautuneille kuljettajille ja palauttaa ilmoittautumismaksut.

Motocrossin lajiryhmä julkistaa samalla haettavaksi korvaajan MX-liigan osakilpailulle myöhemmälle ajankohdalle. Kilpailun järjestämisestä kiinnostuneita seuroja kehotetaan olemaan mahdollisimman nopeasti yhteydessä lajiryhmään.

Tornion-osakilpailun peruuttamisen jälkeen MX-liigan nykyisessä kalenterissa seuraava osakilpailu on 30.-31.7. Lappeenrannan Moottoripyöräilijöiden isännöimänä ja sitä seuraava, eli tällä hetkellä viimeinen 20.-21.8. Heinolan Moottorikerhon isännöimänä.

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross