Motocross 13.12.2017

MX-kilpailukalenteri 2018

Kuva: SM-motocross tiedotus

Motocross-lajiryhmä on käynyt läpi FIM:n 7.12.2017 julkaiseman kalenteriversion ja sen perusteella päivittänyt kauden 2018 kotimaisen motocross-kalenterin.

Kotimaisen motocross-kalenterin suunnittelussa pyritään mahdollistamaan EM- ja MM-sarjoissa kilpailevien kuljettajien osallistuminen myös SM-sarjaan.

MX-kilpailukalenteri 2018:

Kaksi SM-osakilpailua on jo määritetty

Kauden 2017 paras SM-osakilpailun järjestäjä, Alavudenseudun Moottoriurheilijat, sai palkinnoksi oikeuden valita haluamansa ajankohdan kalenterista. Tämä kilpailu on siis “lukittu” kalenteriin.

Kauden 2017 paras motocross-liigan järjestäjä, Orimattilan Moottorikerho, sai palkinnoksi valita, haluaako järjestää kaudella 2018 motocross-liigan osakilpailun haluamanaan ajankohtana vai vaihtoehtoisesti järjestää SM-osakilpailun. Orimattilan Moottorikerho valitsi SM-osakilpailun. Kilpailua ei ole vielä merkitty kalenteriin, koska ko. kilpailun sijoittelu kalenteriin päätetään kalenterin viimeistelyn yhteydessä.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaksi kuudesta SM-osakilpailusta on tässä vaiheessa jaettu ja neljän kilpailun osalta päätös tehdään hakuajan päätyttyä.

Motocross-kilpailuiden hakeminen kaudelle 2018

Halukkaita kilpailunjärjestäjiä pyydetään lähettämään kilpailuhakemukset 10.1.2018 mennessä moottoriliittoon osoitteella jussi.pitkahalme@moottoriliitto.fi. Kauden 2018 motocross-kilpailukalenteri julkaistaan tammikuussa 2018.

Jo kilpailuhakemuksen lähettäneillä kerhoilla on mahdollisuus täydentää hakemustaan 10.1.2018 saakka.

Teksti: Motocross-lajiryhmä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross