Maarata 08.04.2019

Mustonen: “Vankalta pohjalta on helppo jatkaa”

Varkaus Racing Teamin (VRT) uusi puheenjohtaja "Appe" Mustonen pääsee vankalta pohjalta jatkamaan seuran kehitystyötä. Kuva Varkaus Racing Team.

Varkautelainen Aki-Pekka “Appe” Mustonen on yksi menestyneimpiä ratalajikuljettajia Suomessa. Nyt maaradan viisinkertaisella Suomen mestarilla on edessään uusi haaste, kun hänet valittiin Varkaus Racing Teamin puheenjohtajaksi. Mestariajaja ottaa haasteen levollisena ja luottavaisena.

– Hyvillä mielin otan tehtävän vastaan. Tähän on sinällään helppo tulla, kun edellinen puheenjohtaja Sakke Häyrinen hallituksineen teki upeaa työtä ja loi vankan pohjan. Suuria korjausliikkeitä ei tarvitse tehdä, kommentoi Mustonen.

– Jatkamme sekä stadionin että lajien kehitystä. Juniorityö on tärkeässä roolissa kaikissa lajeissa. Microcrossin aktivoiminen on yksi kehittämisen kohteista. Samoin moottorikelkkaradan maanrakennustyöt. Speedwayradalle on suunnitteilla muun muassa valot ja uusi varikkorakennus. Suunnitelmissa on myös järjestää Stadion Ice track -kilpailu, eli speedwaystadionilla ajettava jääratakilpailu.

– Moottoriurheilukeskuksen kehityksen ja tulevaisuuden kannalta on ensi arvoisen tärkeää tehdä yhteistyötä yli kunta- ja lajirajojen. Hiihtoa tullaan stadionilla näkemään tulevaisuudessakin. Teemme yhteistyötä Varkauden ladun ja Leppävirran Virin kanssa. Tuleville talville on tarkoitus saada sekä jääspeedwaytä että hiihtoa samalle stadionille.

– Stadionin ja toimintojen pitkäaikainen kehittäminen ei olisi mahdollista ilman erinomaista yhteistyötä Varkauden kaupungin kanssa.

Teksti: Tomi Nevanperä

Uusimmat

Lisää aiheesta

Maarata