Trial 02.07.2017

MP-taidon nuoret Cup-voittoihin Heinä-trialissa Jyväskylässä

Mikko von Plato tähtää ensin kotimaiselle sm-tasolle ja sitten edelleen kv-kisoihin. Kuva: Kai von Plato

MP-taidon junnut Mikko von Plato ja Arttu Sämpi jatkoivat hyviä esityksiä viikonvaihteen perinteisessä Heinä-trialissa Jyväskylän Kotasella. Trialissa nuorten luokissa ajetaan kahdesta Cup-mestaruudesta. Nuoret, jossa moottoripyörän max tilavuus on 125 ja C-cupissa, jossa ajetaan 80cc pyörillä.

Trialin Suomen Cup-kisoissa on ajettu neljä osakilpailua ja Mikko on voittanut niistä kolme. Mikolla on taustalla hyvä organisaatio, joka on vienyt häntä tänä vuonna myös EM-tason kisaan Latviassa. Viikonvaihteessa Mikko oli aika ylivoimainen Heinä-trialissa, ja Cup-johto on aika selvä. Tunnollisena harjoittelijana tunnettu Mikko ajaa seuraavan kerran tosissaan MP-taidon yhteisharjoituksessa 12.7 Vuohimäessä.

MP-taidon nuori Arttu ajaa moottoripyörätrialin ohella myös pyörä-trialia, jossa on aivan ikäluokkansa kärkeä. Arttu on selvittänyt kauden kaikki Cup-kisat puhtaasti ja jatkaa syksyn kisoihin selvässä yhteispistejohdossa. Myös Artulle seuraava pistelaskutapahtuma on oman kerhon yhteisharjoitus Vuohimäessä.

Teksti: Rane Pinkki

Uusimmat

Lisää aiheesta

Trial