Enduro 05.02.2016

MP-Messut starttasi ajokauden perjantaina

MP-Messut, kuvaaja Victor Engström

Motoristeja hemmotellaan tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Esillä on kaikki uudet moottoripyörämallit ja paljon huikeaa ohjelmaa. Paikalla on myös tukku kisakuskeja ja tiimejä, joista enemmän viikonlopun aikana.

MP-Messut, kuvaaja Victor EngströmDiorios Globe of Death -surmanajoshow sai kännykät laulamaan ja yleisön huokaamaan. Maailmankuulu brasilialainen Daniel Diorio esiintyy ryhmänsä kanssa MP-messuilla kahdesti päivässä la klo 11.30/15.30 ja su klo 11.30 ja 14.30.  Henkeäsalpaavassa showssa neljä stunt-moottoripyöräilijää ajaa samanaikaisesti surmanajopallossa.

Alex Halen, kuvaaja Victor EngströmAlex “Hämilton”Halen antoi jälleen kaikkensa juontajana kun brassisurmanajaja pyysi häntä livenä höpöttämään pallosta, niin sinnehän se sitten meni!

Mp-Messut, kuvaaja Victor EngströmMP-messuille osallistuu 186 yritystä. Vuonna 2015 messuilla vieraili yli 55 000 kävijää.

Kari Tiainen, kuvaaja Victor EngströmKari Tiainen oli tietenkin paikalla ja tuumaili uudesta nettisivusta moottoriurheilu.tv:stä seuraavaa: “Tällainen portaali olisi pitänyt olla jo mun aktiiviuran aikana, mutta saapahan tämän päivän enskapenat nyt hienon sivun saavutustensa uutisointiin.”

Jenni Siekkinen ja Maire "Msmi"Jäntti, kuvaaja Victor Engström

SML:n endurovalmennusryhmään valittu endurolupaus Jenni Siekkinen ajaa tällä kaudella KTM:llä kuten myös enduro- ja lajilegenda Maire “Mami”Jäntti.

Moottoriurheilu.tv ständi, kuvaaja Victor Engström

Moottoriurheilu.tv huomenna paikalla ständillä 3b31, tulkaa moikkaan!

Kuvat: Victor Engström

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross