Moottoriurheilutapahtumat 30.01.2019

MP-Messut starttaavat perjantaina – MP Stars -arvonnassa isoja nimiä

Niki Tuuli. Kuva: Ajo Motorsport

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät 1.-3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuille osallistuvat kaikki moottoripyörämerkit 2019 uutuusmalleillaan ja koeajossa Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla on lähes 50 moottoripyörää. Petrol Circus Custom Bike Show esittelee 100 rakennettua moottoripyörää.

MP-messuilla pääsee tutustumaan kaikkien merkkien uutuuksiin. Mukana ovat muun muassa Aprilia, BMW, Drac, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Niu, Vespa, Peugeot, Piaggio, Polaris, Suzuki, Triumph  ja Yamaha.

Paljon ohjelmaa

Ensimmäistä kertaa MP-messuilla vietetään MP häitä perjantaina 1.2. klo 18. Messuilla kruunataan lauantaina 2.2. klo 16.00 Miss MP19 ja klo 17.00 palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show’n parhaat pyörät. Rakennettujen pyörien alueella on työnäytöksiä ja siellä kuulee muun muassa teollisen muotoilijan ajatuksia pyörien muotoilusta. MP-messuilla pääsee kuulemaan matkakertomuksia Tie vie -alueella ja seuraamaan stunt-ajoa sekä minimoto-kisoja. Nyt jo toistamiseen MP-messuilla voi suorittaa moottoripyöräkortin teoriatunteja velotuksetta.

MP-toimialan MP Stars -tuki on noussut jo yli 150 000 euroon                          

Moottoripyöräilyn kilpailutoiminnan tukemiseksi on perustettu MP Stars -hanke. Se on toimialan tukiryhmä, joka tarjoaa 13 eri moottoripyörälajin kilpailijalle tukea kaudelle 2019. Tuen saannin perusteina eivät ole suoritukset vaan sitoutuminen ja rakkaus lajiin. Kuka tahansa kilpaurheilua harrastava tai sellaiseksi aikova on voinut  ilmoittautua mukaan arvontaan. MP Stars -kilpailijat kaudelle 2019 arvotaan perjantaina 1.2. klo 16.30 MP-messuilla järjestettävässä hulppeassa tilaisuudessa. Arvonnassa on mukana yli 1 000 moottoripyöräilijää.

Arvonnan tekevät menestyneet  kilpamoottoripyöräilijät. Paikalla ovat MotoE-sarjassa kisaava Niki Tuuli, hallitseva enduron Euroopan mestari Roni Kytönen, italialaistiimiin siirtynyt, motocrossin MM- ja EM-sarjoissa kisaava Jere Haavisto, motocross legenda ja maailmanmestari Heikki Mikkola, Supermoton maailmanmestari Mauno Hermunen, maaradan MM-sarjan kisaaja Jesse Mustonen sekä Top Fuel -luokan maailmanennätyksen haltija, vuoden 2018 moottoripyöräurheilija Jaska Salakari.

MP 19 -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä  perjantaista sunnuntaihin 1.-3.2.2019. MP-messut on avoinna perjantaina 1.2. klo 10-20, lauantaina 2.2. klo 9-18 ja sunnuntaina 3.2. klo 10-17. Liput ovelta tai ennakkoon http://shop.messukeskus.com Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan liiton Moottoripyöräjaoston kanssa. Radio City on tapahtuman mediayhteistyökumppani. Vuonna 2018 MP-messuilla vieraili 59 000 kävijää.

Teksti: MP 19 Tiedotus

170 000 euron arvoiseksi paisunutta MP Stars -tukea haki laaja kirjo kuskeja

Uusimmat

Lisää aiheesta

Road Racing