Motocross 25.01.2019

MP-Messuilla mahdollisuus päästä Stunt Shown avustajaksi

Joona Vatanen on osa MP-Messuilla nähtävää PROride Showta. Kuva: PROride Tiedotus

Tämän vuoden MP-messuilla suomalainen stunttaaminen viedään seuraavalle tasolle, kun PROride Stunt Show ottaa messujen koeajohallin asvaltin haltuun ja uhraa muutamat takarenkaat hyvään tarkoitukseen.

Ensimmäistä kertaa ikinä on saatu kaikki Suomen parhaat stunt-kuljettajat samaan showhun ja PROride stunttiporukka kuvaakin messujen sulkeuduttua lauantaina 2.2. koeajohallissa seuraavan eeppisen stunttivideonsa. Tähän he tarvitsevat 50 avustajaa.

Kaikkien hakijoiden joukousta arvotaan 50 avustajaa ja kukin valituista saa:

– Kolmen päivän lipun MP-messuille
– 24MX T-paidan muistoksi
– Nimensä videon lopputeksteihin

 

Avustajien ainoana velvoitteena on olla paikalla Helsingin messukeskuksella koeajohallissa lauantaina 2.2. klo 17:00-20:00, he toimivat videolla yleisönä, eli suuria näyttelijän lahjoja ei vaadita, pelkkä rakkaus ja kiinnostus lajiin riittää. Avustajat pääsevät siis viettämään vaikka koko viikonlopun messuilla ja sitten kaiken kruunuksi lauantai-iltana osaksi suurta suomalaista stuntvideota.

Avustajaksi haluavien tulee lähettää pikimmiten nimesi, ikäsi ja IG, FB tai Snapchat tunnuksesi (vaihtoehtoisesti myös puhelinnnumero) sähköpostilla osoitteeseen: 24mx@mail.com

Messuilla ajettavan shown lisäksi avustajilla on siis mahdollisuus päästä seuraamaan todella läheltä Suomen parhaita stuntkuskeja ja saada nimesi  eeppisen videon lopputeksteihin.

Teksti: PROride tiedotus

Suomen kovimmat freestyle-ajajat täräyttävät MP-messuilla – Luvassa historiallinen show

Uusimmat

Lisää aiheesta

Motocross